Gadgets

Skagen
Yacht Life
Optimaal genieten van je zeilavontuur met de Skagen Pro Jacket van Helly Hansen
De juiste uitrusting kan het verschil maken tussen een gewone zeiltocht en een onvergetelijk avontuur op het water – niemand die dat zo goed weet als het Noorse Helly Hansen.
TNG
Gadgets
TNG Classic Yachting Cup: Zwitserse precisie, klassieke styling én persoonlijke touch
Nautique mag in samenwerking met TNG Watches een Classic Cup weggeven. Lees meer over dit mooie uurwerk en over de Classic Yachting Cup; beide een statement voor om de pols
win
Gadgets
Winactie!
Altijd al een prachtig TNG Chronograaf om uw pols willen hebben? Dan is dit uw kans
houtkachel
Gadgets
Nooit meer overlast van hout stoken en houtrook
Ontdek hoe deze ‘houtkachel’ elke buurt beter en blijer maakt.
TNG
Gadgets
Om de pols: al 25 jaar maakt TNG horloges voor de echte watersportliefhebber
TNG, wat staat voor Tack & Gybe, maakt al 25 jaar horloges voor zeilers en andere watersportliefhebbers. Het vlaggenschip van het merk is de zeldzame zeiltimer-complicatie.
nemo
Gadgets
Into the deep met de Nemo submersible uit Breda
De pracht van de onderwaterwereld wordt bereikbaar met de Nemo, de revolutionaire submersible uit Breda. Fotografen Tom en Gavin legden de launch vast op Curaçao.
TAG
Gadgets
TAG Heuer veilt unieke TAG Heuer Monaco Split-second chronograaf
In november 2023 vindt de Only Watch liefdadigheidsveiling plaats en TAG Heuer komt met een unieke chronograaf voor de veiling.
Helly Hansen
Gadgets
Helly Hansen komt met het nieuwe Ægir Race Jacket 2.0
Bent u niet bang voor de barre en onvoorspelbare condities van de zee? Dan is het nieuwe HH Ægir Race Jacket 2.0 zeker iets voor u. Gemaakt van 50% gerecycled materiaal én gemaakt voor extreme omstandigheden.
Begrafenissen
Gadgets
Dit zijn de duurste begrafenissen uit de geschiedenis
Begrafenissen zijn vaak een moment voor geliefden om samen te komen en het leven van de overledene te vieren. Hoewel de kosten van een begrafenis sterk kunnen variëren, afhankelijk van een aantal factoren, zijn er door de geschiedenis heen een aantal begrafenissen geweest die bijzonder extravagant en kostbaar waren. Hier zijn enkele van de duurste begrafenissen van vroeger en nu.
Beginnen met bitcoin? Dit moet je weten
Gadgets
Beginnen met bitcoin? Dit moet je weten
Als er het afgelopen jaar iets een absolute hype was dan is het wel investeren in cryptocurrency.
Lego Titanic
Gadgets
Bouw de Titanic na in Lego
Vanaf 1 november is de grootste bouwset van Lego ooit te krijgen. Het is een reproductie van het legendarische schip Titanic, dat op zijn eerste reis zonk nadat het tegen een ijsberg voer. U hoeft niet meer na te denken wat Sinterklaas in uw schoen, of de Kerstman in uw sok moet stoppen.
Kurt Strand's V8 Daytona GT: een luxe muscle car op het water
Gadgets
Kurt Strand's V8 Daytona GT: een luxe muscle car op het water
Met de V8 Daytona GT probeert Kurt Strand de sportiviteit van een jetski te versmelten met de luxe van een motorjacht. Het hoofdingrediënt? Een V8-motor uit de muscle car-wereld.