Win: de TNG Classic Cup Chronograph t.w.v. €895

Altijd al een prachtig TNG Chronograaf om uw pols willen hebben? Dan is dit uw kans

win

Het vlaggenschip van de vloot horloges die TNG in de aanbieding heeft is ongetwijfeld de Tornado - een automatisch horloge met de kenmerkende rail timer-complicatie met de vijf bolletjes die de tien minuten tot de start van een zeilrace aftellen. De Tornado heeft echter ook nog een zusterschip in de catalogus: de Classic Cup. Dit eveneens mechanische horloge heeft een beetje hetzelfde formaat en luxe afwerking als de Tornado, maar is voorzien van een traditionele chronograaf, waarmee je dus meer kan timen dan de start van een zeilwedstrijd.

De Classic Cup

Een Valjoux 7753-uurwerk met 27 jewels drijft, naast de tijdsaanduiding, een chronograaf met drie registers en een datumcomplicatie aan. Hoewel TNG in de huidige en in voorgaande catalogi meerdere ‘Cups’ heeft uitgebracht, zoals de America’s Cup en de Baltic Cup, is de Classic Cup niet direct vernoemd naar een specifieke regatta, maar meer naar een genre: de klassiekerraces waarin liefhebbers van prachtige klassieke jachten het tegen elkaar opnemen. Het horloge is dan ook zo vormgegeven dat het aansluit bij de tijd dat de regatta’s nog gevaren werden met materiaal van messing en mahonie in plaats van kevlar en koolstofvezel. Met z’n 44mm doorsnee en 14mm dikte is de Classic Cup, net als veel chronografen, echt een statement voor om de pols. De quartzversie is wel een stukje dunner, maar nog steeds ruim boven de tien millimeter; geen muurbloempjes die dus schielijk onder de mouw van het overhemd verdwijnen, en perfect passend bij de trend waarin opvallende uurwerken gedragen worden als conversation starter. Mooie horloges mogen gezien worden en de Classic Cup is hét polsornament voor de watersportliefhebber.

Maak kans op de TNG 10155F (links)

Maak kans

Nautique mag in samenwerking met TNG Watches deze TNG Classic Cup ter waarde van €895 weggeven; perfect voor zeilers, motorjachtfanaten en fanatieke watersporters. Wilt u binnenkort aan boord indruk maken met dit horloge om uw pols? Vul dan vandaag nog onderstaand deelnameformulier in én meldt u aan voor de nieuwsbrief van Nautique.

U kunt tot en met 21 februari kans maken op deze Classic Cup chronograaf.

Door mee te doen aan deze winactie gaat u ermee akkoord dat we uw naam en e-mailadres delen met TNG. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van TNG of Nautique met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mochten Nautique en TNG niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Gadgets
  • TNG
  • TNG