Bestand tegen de elementen: Helly Hansen komt met het nieuwe Ægir Race Jacket 2.0

Bent u niet bang voor de barre en onvoorspelbare condities van de zee? Dan is het nieuwe HH Ægir Race Jacket 2.0 zeker iets voor u. Gemaakt van 50% gerecycled materiaal én gemaakt voor extreme omstandigheden.

Helly Hansen

We kennen Helly Hansen als toonaangevend zeilmerk waar het gaat om innovatieve kleding voor zeilers. En ook het nieuwe Ægir Race Jacket 2.0 getuigt van de bekende HH-kwaliteit. Professionals van over de hele wereld vertrouwen op het Noorse merk en het is ook zeker geen geheim waarom: de kleding is van hoge kwaliteit en wordt in veel gevallen gebruikt om in leven te blijven in de barre condities waar wedstrijdzeilers mee te maken kunnen hebben. Het Ægir Race Jacket 2.0 is het topstuk uit de nieuwe Lente/Zomer-collectie. Tijd om het jack ook op Nautique even onder de aandacht te brengen.

Kwaliteit kost tijd

Vijf jaar lang heeft Helly Hansen aan dit nieuwe race jack gewerkt. Een nauwe samenwerking met professionele offshore zeilers die hun kennis en inzichten deelden met het merk. Namen die een rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van het Ægir Race Jacket 2.0 zijn Pip Hare, Joan Mulloy en Thomas Colville. Het resultaat? Een 4-laags stof gemaakt van 50% gerecycled materiaal en een PFC-vrije duurzame waterafstotende behandeling. Dit maakt het jack duurzamer zonder in te hoeven leveren op het gebied van prestaties.

Bewegingsvrijheid

Mobiliteit is belangrijk en ook op dat vlak stelt Ægir Race Jacket 2.0 niet teleur. Het jack heeft een ergonomische pasvorm, gelede ellebogen en een raglanmouw. Andere handige features zijn de hoge kraag, gesealde naden, een verstelbare en inpakbare hi-vis capuchon (ook geschikt voor een helm), verstevigingen van CORDURA® stof, ventilatieopeningen, verstelbare dubbele manchetten en SOLAS-gecertificeerde reflectoren. Veiligheid staat voorop en met het Ægir Race Jacket 2.0 zult u volledig bestand zijn tegen de kracht van de elementen. Ook als u geen professioneel zeiler bent.

Gadgets
  • Helly Hansen
  • Helly Hansen