Grootste sportvisjacht ter wereld gaat te water onder nieuwe naam

Royal Huisman kondigt vlak voor het weekend aan dat Project 406 klaar is voor haar sea trials mét een nieuwe naam

sportvisjacht

Eerder dit jaar werd dit enorme sportvisjacht al verplaatst naar de Royal Huisman faciliteiten in Amsterdam, maar nu kondigt Royal Huisman aan dat het jacht klaar is voor haar sea trials en dus ook een nieuwe naam heeft gekregen. Een naam die past bij haar status als recordhouder én haar bijzondere rompvorm. Project 406 gaat de Noordzee op onder de naam Special One.

Grootste luxe sportvisjacht

Een Special One is ze zeker: het sportvisjacht beschikt over in totaal zes dekken, heeft een lengte van 52 meter en beschikt over een luxe interieur. Dit maakt haar het grootste sportvisjacht ter wereld – en het meest luxe. Eind januari werd het jacht verplaatst van Vollenhove naar Amsterdam waar ze verder klaar werd gemaakt voor de volgende stap. Inmiddels is ze klaar om de zee op te trekken en dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren: Special One zal binnenkort op de Noordzee te vinden zijn en zal niet lang daarna met haar eigenaar mee het water op trekken.

Mooie vangst

Met haar hoge toren is Special One perfect voor gespecialiseerde visserij. En haar eigenaar is een enthousiaste en ervaren visser die haar ook precies voor dit doel zal gebruiken. De hoge toren van het jacht zorgt voor een goed uitzicht op het water én een mooi uitkijkplatform voor gasten. Volgens Royal Huisman combineert deze Special One "moeiteloos de ultieme sportviservaring met echte superjachtschaal, comfort en verfijning."

Holland's Glorie
  • Royal Huisman
  • Guy Fleury