Een Walhalla voor gasten: het nieuwe Horizon FD108 Tri-Deck Superyacht is een luxe hotel op het water

Horizon Yachts kondigt haar nieuwe entertainment-superheld aan: de nieuwe FD108 Tri-Deck is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg ruimte voor gasten aan boord

hotel

Wat is een luxe jacht zonder iemand om het mee te delen? Aan boord van de nieuwe Horizon FD108 Tri-Deck is ruimte in ieder geval geen probleem; het jacht beschikt over verschillende openbare entertainmentruimtes waar u makkelijk een elftal of twee kwijt kunt. Het jacht is gemaakt voor warmere klimaten met genoeg buitenruimte: een open flybridge, ruime zitplaatsen op het voordek, een zwemplatform... Het enige wat nu nog nodig is, is genoeg vrienden om de ruimte aan boord te vullen.

Superjachtstatus

Goed, wanneer vergeleken met de superjachten waar we normaal over schrijven blijft ze een jacht van relatief 'klein' formaat: met 33 meter haalt ze de titel 'superjacht' net en op papier kan ze qua ruimte niet tippen aan de 50 meter – of langere – gevaartes die ook wel op het water te vinden zijn. Maar Horizon benut de ruimte die ze hebben uitstekend en bewijst dat lengte niet uitmaakt. Deze Horizon FD108 Tri-Deck mag de titel superjacht dus zeker met trots dragen. Niet alleen beschikt het jacht over ruime buitenverblijven, binnen is het ook goed toeven. De drie dekken voldoen perfect in de behoefte van elke eigenaar en de inrichting is ook zeker van superjachtniveau. Het kan ook bijna niet anders met een ontwerp van Cor D. Rover, die een decoratieve stijl creëert die erg luxe aanvoelt. Het jacht doet nog het meest denken aan een vijfsterrenhotel op het water waar menig filmster zonder twijfel een kamer zou boeken.

Oneindige ruimte

We benoemden de verschillende buitenruimtes al even kort in de intro maar het kunnen ontvangen van grote groepen staat centraal in het ontwerp van dit jacht. Een tafel op het bovendek biedt plaats aan 14 personen die kunnen genieten van teppenyaki BBQ tijdens een pittige vergadering of een gezellig diner. Daarnaast beschikt het jacht over een skylounge met sofa's, een eetruimte voor 10 personen en natuurlijk verschillende hutten met queensize bedden en stapelbedden.

Heeft u binnenkort een feestje of een zakenreis? Dan is de Horizon FD108 Tri-Deck Superyacht de perfecte locatie om indruk te maken.

Motorjachten
  • Horizon Yachts
  • Horizon Yachts