Neem een Bugatti mee aan boord: Poolbiljart

De game room aan boord van uw megajacht kan natuurlijk wel een upgrade gebruiken, want heeft u al een Bugatti Poolbiljart? Ongetwijfeld is het antwoord nee, want de Fransen leveren pas vanaf vandaag zo'n toestel. Het brengt poolen naar een totaal nieuw level.

Bugatti Pool Table

Een pooltafel van hout is armoedig. Is er iets dat harder "coffeeshop" schreeuwt dan een ordinair poolbiljart? Nee toch? Daarom heeft Bugatti elke vorm van burgerlijkheid van het poolen weggehaald. Deze tafel is uitgevoerd in koolstofvezel en heeft keus die ook van dat ultralichte materiaal zijn gemaakt.

Bugatti heeft een toeleverancier gelicenseerd om dertig exemplaren van de BUGATTI Pool Table te maken. Inmiddels is model 1 af en die gaat naar een Amerikaanse klant die per se een duurdere versie van zijn ordinaire poolbiljart wilde hebben.

Naast de biljarttafel zelf bestaat de set uit een bijpassend vormgegeven ophangsysteem voor de keus. In het midden is een touchscherm, waarop de gebruikers de score kunnen bijhouden. Het scherm huist ook de bediening van de lamp boven de tafel en het systeem om de ballen vrij te geven.

Aangezien het een pooltafel is, is een rechte vloer die stilstaat wel aan te raden. Helaas betekent dat dat u een enorm jacht moet hebben. Anders is het zaak om toch maar een huis aan het water te kopen om de tafel op te zetten en er zeker van te zijn dat u niet gehinderd wordt door de deining die de ballen uit koers brengt.

Stephan Winkelmann, CEO van Bugatti en meester in het verzinnen van extra-dure speeltjes om meer geld te verdienen met de merknaam, zegt: "It is our pleasure to witness the first example of the Bugatti Pool Table completed by IXO®. Working with a manufacturing partner that matches the qualities and values of Bugatti with extremely high-end materials and unparalleled standards is of great importance for us."

De baas van IXO, een Spaanse bouwer van alles uit koolstofvezel, Pedro Sanchez: "We started working on the project last year and we are delighted to have finished the very first piece. Having Bugatti’s stunning Divo accompany the Pool Table is a demonstration of their equal quality and intricate details. We poured our hearts into this first production and we’re sure that each of the 30 customers will enjoy the pool table as much as we relished producing it."

Gadgets
  • Bugatti / IXO