TAG Heuer veilt unieke TAG Heuer Monaco Split-second chronograaf tijdens Only Watch veiling

In november 2023 vindt de Only Watch liefdadigheidsveiling plaats en TAG Heuer komt met een unieke chronograaf voor de veiling.

TAG

De bekende Zwitserse luxe horlogemaker komt nu met een wel heel uniek design op de proppen: TAG Heuer neemt deel aan de Only Watch veiling met de unieke TAG Heuer Monaco Split-second chronograaf. Een gloednieuw uurwerk voor het merk en een behoorlijk knap staaltje vakmanschap.

Liefdadigheidsveiling

De chronograaf werd speciaal ontwikkeld voor de Only Watch veiling, een veiling opgezet in 2005 met als doel geld op te halen voor de genetische spierziekte Duchenne. Tijdens de veiling werden unieke en onverwachte stukken geveild, een traditie die nog steeds wordt voortgezet. En dat betekent prachtige uurwerken, waaronder de TAG Heuer Monaco Split-second chronograaf.

Buitengewoon technisch

Mensen met een affiniteit voor de kunst van het horloge maken zal het misschien al opgevallen zijn; de TAG Heuer Monaco Split-second is het resultaat van buitengewone technische en designontwikkelingen. Het horloge heeft een titanium behuizing en is het eerste mechanische rattrapante polshorloge van het merk. Hierdoor kunnen meerdere tijdsintervallen bijgehouden worden. De chronograaf is een prachtig stukje vakmanschap én kunst waarbij de ruim 163 jaar aan erfgoed van TAG Heuer goed naar voren komt. Voor het ontwerp van dit uurwerk is gewerkt met Vaucher en een groep horlogedeskundigen. Die ruime verzameling aan kennis en ervaring gecombineerd met 21e-eeuwse snufjes en innovatie brengt een uniek resultaat teweeg.

Om met de woorden van TAG Heuer zelf te spreken: 'een uitzonderlijk horlogemakerswonder'.

Gadgets
  • TAG Heuer
  • TAG Heuer