Culinair
Culinair
|
OFYR: een totaalconcept in buiten koken
We trekken met z'n allen steeds meer naar buiten. Dit is niet verrassend, want het is de perfecte plek om te ontspannen, genieten en sporten. Zeker in de afgelopen twee jaar zijn we de voordelen van het buitenzijn meer gaan waarderen. Reden genoeg om eens na te denken over het design van onze buitenruimte.
Culinair
|
Er is een Nederlands Kampioen Oestersteken 2021: Joost Deurloo van restaurant Bru 17
Maandagmiddag op 13 september heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Er deden in totaal elf deelnemers mee, maar in de woorden van Henny Huisman: 'Er kan er maar één de winnaar zijn'. In dit geval Joost Deurloo uit Bruinisse.
Culinair
|
Nieuws uit de Oosterschelde: Het kreeftenseizoen is weer geopend
Culinair nieuws uit Zeeland. Het is de laatste donderdag van maart en dat betekent dat het seizoen voor de Oosterscheldekreeft weer is begonnen. De komende maanden kunt u weer genieten van de schaaldieren die zich goed thuisvoelen in de Zeeuwse wateren, maar het ook zeer goed doen op uw bord.
Culinair
|
Jaguar Land Rover-dealers veranderen vanwege lockdown in sterrenrestaurant
Dankzij de lockdown van het coronavirus mag u de komende kerstdagen niet naar een restaurant. U mag de komende weken eechter wel naar de Jaguar Land Rover dealers in het land. Reden voor Sergio Herman om samen te werken met de dealers voor een uitgebreid kerstmenu.