Culinair

culinair
Culinair |
Culinaire hoogstandjes aan het water
De redactie van de Lekker 500-gids zet in Nautique 1 van dit jaar de beste restaurants aan het water voor u op een rij.
festivals
Culinair |
Smakelijk genieten in Kroatië: 7 festivals om te bezoeken tijdens uw vakantie
De Kroatische keuken is divers en omvangrijk met zowel Italiaanse, Hongaarse, Oostenrijkse en Turkse invloeden. Tijdens deze festivals proeft u de verscheidenheid van Kroatië
Scheepvaartmuseum
Op het water |
Unieke weekendtip: speciaalbierfestival bij het Scheepvaartmuseum
Op 8 en 9 maart organiseert het Scheepvaartmuseum een unieke activiteit met speciaalbier, livemuziek en tentoonstellingen
Batavia
Culinair |
Vier de voorjaarsvakantie in Batavialand met smaken uit het verleden
Een pannetje raasdonders, gortepap en scheepsbeschuit; in Batavialand kunt u in de voorjaarsvakantie authentieke scheepsgerechten proeven
Paleis Soestdijk
Culinair |
Dineren als een vorst: pop-up restaurant opent deuren in Paleis Soestdijk
Dineren ín Paleis Soestdijk? Dit is uw kans!
Zuid-Zweden
Culinair |
Culinaire herfsttraktatie: genieten van de smaken van Zuid-Zweden
Een traktatie voor de herfst: geniet in het zuiden van Zweden van een heerlijk culinair rondje.
Buiten koken
Culinair |
OFYR: een totaalconcept in buiten koken
We trekken met z'n allen steeds meer naar buiten. Dit is niet verrassend, want het is de perfecte plek om te ontspannen, genieten en sporten. Zeker in de afgelopen twee jaar zijn we de voordelen van het buitenzijn meer gaan waarderen. Reden genoeg om eens na te denken over het design van onze buitenruimte.
Oestersteken
Culinair |
Er is een Nederlands Kampioen Oestersteken 2021: Joost Deurloo van restaurant Bru 17
Maandagmiddag op 13 september heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Er deden in totaal elf deelnemers mee, maar in de woorden van Henny Huisman: 'Er kan er maar één de winnaar zijn'. In dit geval Joost Deurloo uit Bruinisse.
Kreeft
Culinair |
Nieuws uit de Oosterschelde: Het kreeftenseizoen is weer geopend
Culinair nieuws uit Zeeland. Het is de laatste donderdag van maart en dat betekent dat het seizoen voor de Oosterscheldekreeft weer is begonnen. De komende maanden kunt u weer genieten van de schaaldieren die zich goed thuisvoelen in de Zeeuwse wateren, maar het ook zeer goed doen op uw bord.
Sergio Herman
Culinair |
Jaguar Land Rover-dealers veranderen vanwege lockdown in sterrenrestaurant
Dankzij de lockdown van het coronavirus mag u de komende kerstdagen niet naar een restaurant. U mag de komende weken eechter wel naar de Jaguar Land Rover dealers in het land. Reden voor Sergio Herman om samen te werken met de dealers voor een uitgebreid kerstmenu.
Lekker500
Culinair |
Hier moet je dineren volgens Lekker500
De meest complete restaurantgids van Nederland is weer verkrijgbaar.
Hiswa te water
Culinair |
Kroes en Duits openen Hiswa te water
Volkszangers en watersporters Wolter Kroes en Frans Duijts openen de Hiswa te water met een vaarduel.