OFYR: een totaalconcept in buiten koken

We trekken met z'n allen steeds meer naar buiten. Dit is niet verrassend, want het is de perfecte plek om te ontspannen, genieten en sporten. Zeker in de afgelopen twee jaar zijn we de voordelen van het buitenzijn meer gaan waarderen. Reden genoeg om eens na te denken over het design van onze buitenruimte.

Buiten koken

Het unieke aan OFYR

De wens voor een professioneel buitenkeukenconcept dat er tegelijkertijd stijlvol uitziet wordt steeds groter. We willen meer dan een simpele barbecue en tuinmeubelen: we willen design, functionaliteit en gezelligheid. In een buitenkeuken gaat koken namelijk over veel meer dan traditioneel grillen. Daarom heeft OFYR een concept bedacht waar het design van het kooktoestel een centrale rol speelt in het creëren van een gezellige culinaire ervaring.

Een kegelvormige vuurschaal staat bovenop een sokkel, waarop een ronde plancha-achtige kookplaat ligt. In het midden van deze plaat is een open vuur, die een aangename warmte uitstraalt in een straal tot twee meter. De ronde vorm van het kooktoestel en het warme vuur nodigen mensen uit om samen te komen rond de OFYR. Opwarmen, contact maken en genieten van de gezelligheid en het eten – dat is waar buitenkoken om draait.

Multifunctioneel en modulair

De OFYR Classic past met haar tijdloze design in iedere buitenruimte. Het merk ontwikkelde namelijk een volledig nieuw concept voor de buitenkeuken met modulaire elementen. Butcher Blocks, Wood Storage, Mise en Place tafels en Kamado tafels zorgen zo voor een uniforme en harmonieuze stijl in iedere buitenruimte. Voor flexibiliteit zijn er units op wielen en voor functionaliteit zijn er handige Inserts en add-ons om opbergruimtes nog praktischer in te delen.

Experimenteren met kooktechnieken

De kookplaat leent zichzelf al voor een veelheid aan kooktechnieken, maar een ruime collectie aan accessoires breidt de technieken nog verder uit. Van grill roosters en spiezen tot een set van gietijzeren pannen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de OFYR Pizza Oven is een favoriet en dat is niet zonder reden. De houtgestookte oven bevat naast een pizza steen en dubbele stalen cloche namelijk ook een dubbelzijdige gietijzeren plaat waarop gegrilld kan worden. Dit maakt het de ultieme accessoire om te experimenten met het bakken, grillen, stomen of roken van verschillende gerechten. Zo bak je eenvoudig een pizza, taart of brood in de oven, om vervolgens wat extra hapjes te grillen op de gietijzeren plaat.

Culinair
  • OFYR
  • OFYR