Jaguar Land Rover-dealers veranderen vanwege lockdown in sterrenrestaurant

Dankzij de lockdown van het coronavirus mag u de komende kerstdagen niet naar een restaurant. U mag de komende weken eechter wel naar de Jaguar Land Rover dealers in het land. Reden voor Sergio Herman om samen te werken met de dealers voor een uitgebreid kerstmenu.

Sergio Herman

Sergio Herman was een van de eersten in Nederland die drie sterren van Michelin bij elkaar wist te koken. Zijn Oud Sluis in Zeeuws Vlaanderen wist in 2005 de felbegeerde derde ster binnen te slepen, dankzij de kookkunsten van Herman. In 2013 vond Sergio het echter welletjes in Nederland en verplaatste hij zijn tent naar Antwerpen. Daar werd The Jane geopend, en het restaurant heeft inmiddels alweer twee sterren bij de bandenfabriek weten te scoren.

Le Pristine

In juli van dit jaar opende Sergio zijn nieuwste venture, Le Pristine, dat 'zuiver en ongerept' betekent. Hij kookt er met grondstoffen uit Zeeland, maar maakt gerechten met Italiaanse flair. Maar goed, dankzij de lockdown kunt u niet naar Antwerpen voor een leuk kerstdiner.

Daar komt Jaguar Land Rover om de hoek kijken met een oplossing. Een aantal dealerbedrijven van de luxe-auto's zijn op 24 december aanstaande afhaallocaties voor het kerstdiner van Le Pristine. Het betreft gerechten die u thuis nog wel moet afmaken, maar die wel al voorbereid zijn.

Sergio Herman: "Dit is een fantastisch gebaar van Jaguar Land Rover, dankzij het dealernetwerk hebben wij de kans om meer mensen kennis te laten maken met de keuken van Le Pristine. Samen gaan we van deze uitzonderlijke kerst een heel bijzondere kerst maken!"

Kerstmenu

Het verfijnde en zeer smakelijke kerstmenu van Le Pristine bestaat uit onderstaande gerechten en kan worden besteld voor € 95,- per persoon:

Tartaar zeebaars, gambero rosso, combava, artisjok

Aardappel, noordzeegarnaal, Zeeuwse mosselen, schorseneer, cider

Ragout van kreeft, ravioli van paddenstoelen/witte truffel/tallegio, dragon

Tarte tatin ananas, rum, karamel, vanille, Amalfi citroen

Gevuld kerstbrood Vlaamsch Broodhuys

Bestellen kan hier.

Afhaallocaties

  • Jaguar Land Rover Broekhuis Utrecht
  • Jaguar Land Rover RAC Dordrecht
  • Jaguar Land Rover Romijn Den Haag
  • Jaguar Land Rover The Adventure Den Bosch
  • Jaguar Land Rover Maastricht
  • Jaguar Land Rover Knook Breda
  • Jaguar Land Rover Automobielbedrijf Cito