Alfred J. Boer
Alfred J. Boer
Recente artikelen
 1. Marex
  Motorjachten
  Marex 360 Cabriolet Cruiser: ultiem familiejacht

  Al eerder ontving de Marex 360 CC een onderscheiding van de Best of Boats Awards in de categorie Best for Family. Nautique nam de winnaar in de eerste editie van dit jaar nogmaals onder de loep.

 2. AMT
  Motorjachten
  AMT 240 DC: een veelbelovende Finse Day Cruiser

  Winnaar in de categorie ‘Best for Fun’ van de Best Of Boats Awards word je niet zomaar. De nieuwe AMT 240 DC maakte afgelopen zomer dan ook veel indruk bij de jury en wij van Nautique delen deze ervaring natuurlijk maar al te graag met onze lezers.

 3. Bavaria
  Motorjachten
  Preview: de Bavaria 33SR imponeert

  Komende donderdag ligt de allernieuwste Nautique in de winkel en dat betekent dat het tijd is voor een klein tipje van de sluier met vandaag: de Bavaria 33SR

 4. Navan
  Motorjachten
  Nieuwe ster aan het Brunswick firmament: de Navan C30

  Het afgelopen decennium zagen we een compleet nieuwe trend ontstaan in botenland. Het antwoord van Brunswick bleef tot dusver uit, maar de werf verraste het publiek onlangs in Cannes met een nieuwe brand: NAVAN.

 5. fairline
  Motorjachten
  Ongekend luxe en voorbeeldige eigenschappen: Fairline Phantom 65

  Voor Nautique 6 van 2023 testte redacteur Alfred J. Boer de Fairline Phantom 65, een aantrekkelijk ogende 65-voeter die beschikt over talloze slimme vondsten.

 6. Flynt
  Motorjachten
  Flynt 956 NOVA: een Ferrari te water

  In Nautique 4 van het jaar 2021 schreven we over de Flynt 956 NOVA; hoewel de toevoeging 956 overduidelijk associaties oproept met Porsche, zijn het vooral Ferrari-elementen die de Flynt 956 Nova onderscheiden van andere niche merken.

 7. Pearl
  Motorjachten
  Pearl 72 Flybridge: grandeur en finesse

  Voor de nieuwste Nautique test onze testredacteur Alfred J. Boer de indrukwekkende Pearl 72.

 8. De Antonio
  Motorjachten
  De Antonio D50: een luxe en temperamentvolle Spaanse schone

  In Nautique 4 van 2023 schreven we over de De Antonio D50, een luxe motorjacht van een – in Nederland – relatief onbekende Catalaanse werf.

 9. Riviera 4800 Sport Series II Platinum Edition: de overtreffende trap
  Motorjachten
  Riviera 4800 Sport Series II Platinum Edition: de overtreffende trap

  In Nautique 2 van het jaar 2022 testten we de Riviera 4800, tijd om dit uitgebreide profiel ook online wat aandacht te geven.

 10. Delphia D11
  Motorjachten
  Delphia D11: de Poolse voorloper van het nu zo bekende elektrisch varen

  Elektrisch varen wordt een steeds groter onderdeel van de jachtwereld maar in Nautique 3-4 van 2022 testten wij de Delphia D11; een van de voorlopers op het gebied van elektrisch varen.