Center Parcs De Eemhof: heerlijk vakantiepark met eigen haven

Center Parcs De Eemhof is de perfecte vakantiebestemming voor bootjesmensen

Eemhof

Ben je gek op watersport en mag tijdens jouw vakantie in eigen land ook een leuke boottocht niet ontbreken? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een locatie die dit makkelijk maakt. En laten we daar nou een perfecte tip voor hebben: Center Parcs De Eemhof! In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over dit fijne vakantiepark.

Ontspannen bij het Eemmeer 

Vakantiepark De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer: een ideale plek voor watersporters, met een eigen jachthaven! Het Eemmeer is een randmeer van zo’n 1.300 hectare en biedt dus genoeg ruimte voor allerlei leuke activiteiten. Zo verzorgt Center Parcs De Eemhof watersporten zoals flyboarden en een spannend ritje op de bananenboot.

Ben je zelf een (toekomstig) booteigenaar? Als je boot tussen de 15 en 30 meter lang is, kun je deze kwijt in de jachthaven van het park. Zo kan je ook tijdens je vakantie met je geliefde watervoertuig de omgeving ontdekken.

Rust en luxe

De cottages op De Eemhof hebben voor iedereen wat wils. Zo zijn er speciale kindercottages, met leuke speelruimtes en stapelbedden. Maar voor wat extra luxe en ontspanning kan je ook kiezen voor een van de VIP-cottages. Hier kan je namelijk ultiem genieten van je eigen sauna en bubbelbad, en een prachtige ruime regendouche. Perfect voor een weekendje weg met je partner dus!

De voorzieningen

De Eemhof is een fijne locatie voor zowel jong als oud. Je vindt hier namelijk niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook een heerlijk subtropisch zwemparadijs, bubbelbaden, Turks stoombad en een sauna. Voor de kids zijn er verschillende glijbanen en een spannende wildwaterbaan.

Wil je de dag goed afsluiten? Dat doe je in een van de restaurants, of door te genieten van de livemuziek en evenementen die ‘s avonds georganiseerd worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je zal vervelen.

Een onvergetelijke vakantie

Of je nou voor een enkele nacht gaat, of het liefst een hele week doorbrengt aan het Eemmeer: dit is dé hotspot voor watersporters en bootliefhebbers. Geniet van een van de mooiste Nederlandse vakantieparken en alle luxe voorzieningen die deze te bieden heeft met familie, kinderen of alleen je partner: het wordt hoe dan ook een vakantie om nooit te vergeten.

Travel
  • Madicine Media
  • Unsplash