De nieuwe Wajer 44 is te water gelaten op een wel heel bijzondere plek: “Het had wat voeten in de aarde maar wij blijven graag verrassen"

In Saint Tropez is woensdag de nieuwe Wajer 44 te water gelaten. Maar dit werd niet gedaan in de Middellandse Zee. De lancering vond plaats op een heel exclusief water.

Wajer 44

Eerder dit jaar werd het jacht al geïntroduceerd maar nu was het eindelijk zover: de Wajer 44 mocht te water worden gelaten. En dat betekent altijd een prachtige ceremonie waarin het jacht de hoofdrol speelt. Zo ook voor de Wajer 44. Maar de locatie van de tewaterlating was deze keer wel erg opmerkelijk. De nieuwste telg werd namelijk niet te water gelaten in de Middellandse Zee, maar in het zwembad van het exclusieve Hotel Le Beauvallon aan de Côte d’Azur. Een bijzonder beeld waar meer dan 350 toeschouwers van mochten genieten. Dries Wajer onthulde de nieuwste aanwinst waar inmiddels al 25 van zijn verkocht.

Een nieuwe Wajer

Ze is iets kleiner dan de Wajer 55 maar toch behoorlijk wat groter dan de Wajer 38. En daarom was het te water laten in het zwembad van het hotel niet direct makkelijk te noemen: “Het had wat voeten in de aarde om de Wajer 44 in het zwembad te krijgen, maar wij blijven graag verrassen. Net als met de ontwikkeling van nieuwe jachten. Ik ben erg trots om de Wajer 44 aan onze eigenaren en de rest van de wereld te presenteren. Een échte Wajer, met de herkenbare strakke lijnen, tijdloze uitstraling en innovatief comfort." vertelt Wajer in een persstatement.

De Wajer 44 was kort na aankondiging al behoorlijk populair; na de aankondiging in april waren er al twintig exemplaren verkocht, inmiddels zijn dat er 25.

Nieuws
  • Wajer Yachts
  • Wajer Yachts