Hoog aantal pre-orders: de Wajer 44 is nog niet gelanceerd maar al 20 keer verkocht

Ze is nog niet eens te water gelaten maar iedereen wil haar hebben: na de aankondiging in April zijn er al 20 exemplaren van de Wajer 44 verkocht.

wajer

In april 2023 kondigde Wajer Yachts de verkoop aan van de Wajer 44; een nieuw jacht waarbij sportiviteit en comfort in balans komen te staan. Het jacht is compacter dan koning Willem-Alexanders jacht (de Wajer 55) maar zeker ruimer dan zijn kleinere zusje (de Wajer 38). En blijkbaar valt ze in de smaak bij jachtliefhebbers: de Wajer 44 heeft het daglicht nog niet gezien maar is inmiddels al meer dan twintig keer verkocht.

Twee versies

Ze is verkrijgbaar in twee versies: met een open cockpit of met een hard top. En dat betekent dat de Wajer 44 de moderne jachteigenaar voorziet van opties. Draagt dit mogelijk bij aan de populariteit? Ze is in ieder geval een jacht met een sportief uiterlijk waarbij ook duidelijk aandacht is besteed aan een goede mate van comfort. Dries Wajer, directeur van Wajer Yachts vertelt in een persstatement: “De 44 biedt voldoende buitenruimte en de mogelijk om met twee personen te overnachten. Daarom is ze een toonbeeld op het gebied van design en verbinding met elkaar.”

Smart Boating

Met de Wajer Owners App krijgt 'slim varen' een compleet nieuwe betekenis. De app zorgt ervoor dat het vaartuig op afstand bestuurd kan worden. Met een topsnelheid van 40 knipen en een kruissnelheid van 26 knopen biedt de Wajer 44 in ieder geval genoeg snelheid voor de jachteigenaar die liever niet stil ligt.

In de zomer zal de Wajer te water worden gelaten en we zijn benieuwd hoeveel exemplaren Wajer Yachts uiteindelijk gaat bouwen.

Motorjachten
  • BootAanBoot, Wajer Yachts
  • Wajer Yachts