Wajer onthult nieuwe Wajer 44

Wajer onthult de plannen voor de geheel nieuwe Wajer 44.

Wajer 44

Wajer Yachts heeft de Wajer 44 onthuld, een nieuw jacht dat belooft sportiviteit en comfort in balans te brengen. Dit jacht is ruimer dan de Wajer 38 maar compacter dan de Wajer 55 (zoals die van Koning Willem-Alexander), en is ontworpen om de eigenaar 'slim varen' aan te bieden door middel van de de Wajer Owners App. Deze connectiviteit komt zowel terug in de technische snufjes als in de indeling van het dek, waarbij de buitenbanken een U-vorm vormen. Het design komt van de hand van Sinot Yacht Architecture & Design, de naval architecture van Van Oossanen Naval Architects. De Wajer 44 is gebouwd met twee Volvo IPS650 motoren, waarmee een kruissnelheid van 26 knopen en een topsnelheid van 40 knopen (halve belasting) kan worden behaald. Het jacht heeft ook een grote binnenruimte met een tweepersoonsbed, een badkamer, een koelkast en andere voorzieningen.

Wajer 44

De Wajer 44 heeft een strak uiterlijk, met strakke lijnen en slim verborgen functies. Daarmee lijkt het jacht op haar grotere zus, de Wajer 77. De omklapbare ankerarm schuift volledig in het ankerluik en de kikkers sluiten naadloos aan. De cockpit heeft drie verzonken Garmin-schermen die het dashboard vullen, een op maat gemaakt Wajer-design stuurwiel en drie geveerde koolstofschaalstoelen. Het interieur is ontworpen om comfortabel te zijn voor twee personen, met een tweepersoonsbed dat gemakkelijk kan worden omgevormd tot een zithoek met een tafel.

Zonnedek

Op de Wajer 44 is er voldoende ruimte voor zonaanbidders met ruime ligplekken met ergonomisch vormgegeven rugsteunen aan de voor- en achterzijde van het jacht. Voor degenen die de voorkeur geven aan het comfort van schaduw, is de opnieuw ontworpen bimini perfect. In het achterschip is voldoende opbergruimte voor speelgoed zoals seabobs en elektrische surfplanken.

Dayboat

De Wajer 44 is een krachtige, luxe open dayboat die ultieme prestaties, comfort en design belooft. Zoals Dries Wajer, CEO van Wajer Yachts, stelt: “De Wajer 44 is niet alleen state-of-the-art qua design maar ook qua connectiviteit. Als eigenaar kun je alle gegevens inzien in de Wajer app en bedien uw boot op afstand, waar u ook bent.” De Wajer 44 wordt gelanceerd in de zomer van 2023, met al meer dan 20 pre-orders.

Nieuws
  • Wajer