In de prijzen tijdens Hiswa te Water? Dit zijn de genomineerden voor Boot van het Jaar 2023

In augustus is het weer zover: Hiswa te Water in Lelystad mét de Boot van het Jaar verkiezing. Dit zijn de genomineerden voor dit jaar.

Hiswa

Van 30 augustus tot en met 3 september vindt in de Bataviahaven van Lelystad de 38e editie van Hiswa te Water plaats. De haven ligt in die periode weer vol met boten en er is genoeg vermaak op de kade georganiseerd. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 30.000 bezoekers en ook dit jaar verwachten we veel watersportliefhebbers in Lelystad tegen te komen. Maar waar wij vooral naar uitkijken is de jaarlijkse verkiezing van de Boot van het Jaar. En dit zijn de genomineerden voor de komende editie.

Motorboot van het Jaar

De genomineerden voor Motorboot van het Jaar 2023 zijn de VANTON Quicksteel® 45 Cabin Cruiser van Vanton Yachts, de SUPER LAUWERSMEER SLX 54 van Super Lauwersmeer en de FLYNT 756 van Flynt Yachts. Bovenstaande afbeelding is van de FLYNT 756.

Zeilboot van het Jaar

De genomineerden voor Zeilboot van het Jaar 2023 zijn de BESTEVAER 36 S/Y van Bestevaer Yachts, de JEANNEAU Yachts 55 van Jeanneau Yachts (waarover in de nieuwste Nautique een prachtig uitgebreid profiel te vinden is) en de SAFFIER SE 24 Lite van Saffier Yachts. Bovenstaande afbeelding is van de JEANNEAU Yachts 55.

Sloepen en Tenders van het Jaar

De genomineerden voor Sloepen en Tenders van het Jaar 2023 zijn de HENLEY 28 van Menken Maritiem, de RAND Source 22 van RAND Boats en de Jachtwerf de Jong J 28 van Jachtwerf de Jong. Bovenstaande afbeelding is van de HENLEY 28.

De laatste twee categorieën zijn de Start-up prijs en de Oeuvre award, genomineerden voor deze prijzen worden later bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaars zullen op 29 augustus, vlak voor de start van het evenement, worden onthuld.

Nieuws
  • Hiswa te Water
  • Hiswa te Water