De RAND Breeze 20 maakt elektrisch, duurzaam én luxe varen toegankelijk voor iedereen

RAND Boats onthult de nieuwe RAND Breeze 20: een revolutionaire elektrische boot mét een kleine prijs. Met de nieuwe RAND Breeze 20 wordt een luxe ervaring op het water toegankelijk voor elke bootliefhebber.

RAND Breeze

De Kopenhaagse bouwer RAND presenteert met trots de nieuwe Breeze 20, een elektrische luxeboot voor de milieubewuste booteigenaar. De Breeze 20 is een stap in de richting van het ambitieuze doel van RAND Boats om de eerste bouwer te worden die netto-nul bereikt in 2030.

Duurzaamheid met grootse prestaties

Ze is met zorg ontworpen; de Breeze 20 is een klein maar fijn luxevaartuig die duurzaamheid, een indrukwekkende reikwijdte, geavanceerde scheepstechnologie, moeiteloze navigatie en sociaal georiënteerde indeling combineert. De RAND Breeze 20 beschikt over een geavanceerde lichtgewicht scheepstechnologie waardoor zij zich zonder moeite een weg door de golven baant en een reikwijdte van 20 uur kan behalen op een gemiddelde snelheid van vier knopen. De topsnelheid van het vaartuig bedraagt maximaal tien knopen en de Breeze 20 kan 's nachts volledig opladen. Dit maakt haar tot de beste keuze voor het varen op meren, rivieren, stadsjachthavens en kanalen.

Snelheidsduivel

Natuurlijk biedt de RAND Breeze 20 ook voor de ware snelheidsduivel een onvergetelijke ervaring. Men kan ook kiezen voor de 115 pk buitenboordmotor. Met deze motor kan een snelheid van 30 knopen of meer behaald worden. Dit zal vooral het hart van de echte watersportliefhebber sneller doen kloppen.

Laag in kosten

Door de duurzame insteek verbruikt de RAND Breeze 20 60% minder brandstof vergeleken met andere vaartuigen uit zijn klasse. Maar niet alleen liggen de brandstofkosten voor de Breeze 20 lager, de aanschafprijs van de luxeboot ligt binnen een prijsklasse die de gemiddelde bootliefhebber zich nog zou kunnen veroorloven. De vanafprijs van de RAND Breeze ligt op dit moment op €63.900. Dat betekent dat de droom van het aanschaffen van een luxe vaartuig toch iets dichterbij ligt dan we dachten. En met een duurzame optie als de RAND Breeze 20 is het genieten geblazen op het water zonder schuldgevoel over mogelijke schade aan het milieu.

Motorjachten
  • RAND Boats
  • RAND Boats