Bezos' zeiljacht van $500 miljoen heeft boegbeeld van vriendin Lauren Sanchez

Vorige week nam Jeff Bezos zijn vriendin mee op zijn miljoenenjacht Koru en tijdens deze tocht viel het boegbeeld van het schip vooral op. Dit lijkt namelijk verdacht veel op de vriendin van Bezos.

Bezos

Vorige week werd Amazon-baas Jeff Bezos voor het eerst gespot aan boord van zijn Koru, het zeiljacht dat in het geheim gebouwd werd in een Nederlandse haven en dat de miljardair $500 miljoen heeft moeten kosten. En hoewel Koru van zichzelf al een bijzondere verschijning is, viel voornamelijk het boegbeeld van het zeiljacht op. Dit zou namelijk erg lijken op Bezos' vriendin Lauren Sanchez.

Nieuwswaardig

Het zeiljacht is op zichzelf al behoorlijk nieuwswaardig; met haar hoge masten en een totale lengte van 127 meter zal Koru overal waar ze gaat flink wat bekijks krijgen. Toen Jeff Bezos, de eigenaar van het zeiljacht, vorige week voor het eerst aan boord stapte van zijn nieuwste aanwinst samen met vriendin Lauren Sanchez was dit dan ook groot nieuws. Maar de ophef rond het jacht en de miljardair lijkt nog niet te zijn gaan liggen. Verschillende nieuwszenders merkten iets bijzonders op aan de boeg van het hoogste zeiljacht ter wereld. Bezos heeft namelijk een boegbeeld laten toevoegen aan zijn Koru. En dat boegbeeld zou eigenaardig veel lijken op Lauren Sanchez.

Miljoenencadeau

In bovenstaande afbeelding en video is het boegbeeld te bewonderen. Of het inderdaad gaat om een sprekende gelijkenis laten we voor nu in het midden. Maar mocht we nog verlegen zitten om ideeën voor een cadeau voor een partner dan kunnen we zeker nog iets leren van Bezos en zijn boegbeeld. Al houden wij het voor nu toch bij een bloemetje; die $500 miljoen houden we liever nog even in eigen zak.

Nieuws
  • BrunoPress/PA Images / Brunopress.nl