Jeff Bezos voor het eerst samen met vriendin aan boord van 127 meter lange superjacht gespot

Miljardair Jeff Bezos is samen met zijn vriendin Lauren Sánchez gezien op het dek van zijn Koru.

Jeff Bezos

Vorige week konden we genieten van de foto's en video's van het hoogste zeiljacht ter wereld, Koru, die voor het eerst onder zeil vaart. Vandaag zijn we getuige van het moment dat Amazon-oprichter Jeff Bezos daadwerkelijk aan boord stapt van zijn miljoenenvaartuig. Samen met vriendin Lauren Sánchez vaart Bezos uit en dat zorgt toch ook weer voor spectaculaire beelden.

Koru

Koru is en blijft een indrukwekkende verschijning met haar hoge masten en een lengte van 127 meter. En deze week is ze uitgevaren mét haar eigenaar aan boord. Het jacht, dat in 2018 voor de prijs van $500 miljoen in het geheim in Nederland gebouwd werd voor Bezos is verplaatst naar Mallorca. De miljardair nam, samen met zijn vriendin, een privé-vliegtuig naar het Spaanse eiland waar zij overstapten op een helikopter. Deze bracht hen naar het ondersteuningsjacht Abeona waarna zij eindelijk aan boord konden stappen van het enorme zeiljacht.

In bovenstaande beelden is te zien hoe het paar aan boord stapt van het schip om vervolgens een rondje te maken over het dek om de volledige schoonheid van het superjacht te aanschouwen.

Nieuws
  • Daily Mail
  • BrunoPress/PA Images / Brunopress.nl