[Video] Stinkend rijke eigenaar Lamborghini-jacht van $4.5 miljoen heeft een enorme driftbui

De man mocht niet aanleggen en bedreigde vervolgens de havenwerker

driftbui

We weten allemaal: op het water gelden bepaalde sociale regels en omgangsnormen. En ook wanneer we aanleggen horen we de havenmeester en de havenwerkers goed te woord te staan en aanwijzingen op te volgen. Ook zij zijn gewoon mensen die met respect behandeld moeten worden – of u nu een superjacht heeft of niet. Toch geloven niet alle booteigenaren in de normen en waarden die de meesten van ons hoog in het vaandel hebben staan. Zo ook de eigenaar van een zeldzaam Lamborghini-jacht in het Amerikaanse San Diego in de staat Californië. Ace Rogers, of Ajay Thakore, bedreigde recentelijk een medewerker van de haven waar hij aan wilde leggen.

"I will kill you"

Hoe het incident precies begint is niet te zien maar een lokale nieuwsbron, SanDiegoville, meldt dat Rogers wilde aanmeren bij een bootverhuur om iemand op te pikken. Een 21-jarige medewerker greep in en vertelde de kapitein dat het jacht hier niet kon aanleggen. Vervolgens kwam Rogers zich ermee bemoeien. Hij riep meerdere keren: "I will kill you" waarbij de man wild met zijn armen zwaait en op een gegeven moment een gewelddadig gebaar maakt. De medewerker vertelt CBS8: "Ik vertelde hem op een respectvolle wijze dat hij daar niet kon zijn en eigenlijk hoopte ik dat we over zijn coole boot konden praten". Ook gooit de rijke booteigenaar geld in het water. De medewerker vertelt dat hij dit deed terwijl hij de medewerker beledigde met betrekking tot diens sociale status: "Hij zei dat ik niemand was. Niks. Ik heb een belachelijke baan. Hij zei dat hij mensen kende en mijn leven kon verpesten". Op onderstaande video is het incident te bekijken.

Aanstootgevend

Maar hier hield het niet op. De driftkikker duikt nogmaals op in een video, dit keer met zijn broek op zijn knieën. Het jacht is inmiddels verder gevaren en we zien ingezoomd beeld van Rogers die een obsceen gebaar maakt naar de medewerker. Deze video kunt u HIER bekijken. Wat de man precies aan het doen is op de video is niet helemaal duidelijk maar het lijkt een zeer schunnig gebaar te zijn dat vast en zeker als belediging bedoeld was. Volgens de nieuwsbron blijkt dat deze jachteigenaar medewerkers in de stad vaker slecht behandeld heeft, en er lopen dus ook al verschillende rechtszaken tegen de man.

Lamborghini jacht

Rogers is de gelukkige eigenaar van het zeldzame Tecnomar Lamborghini jacht met de naam Aspen & Delilah, vernoemd naar zijn dochter en zijn hond. Het jacht is zo'n $4,5 miljoen waard, is ontstaan uit een samenwerking van Lamborghini en de Italian Sea Group en werd in 2020 gelanceerd. Een geweldig jacht om te aanschouwen, alleen zouden wij toch liever zien dat zo'n zeldzame schoonheid in betere handen was...

Nieuws
  • SanDiegoville, Business Insider
  • Adobe Stock