Wendy Overwijk
Wendy Overwijk
Recente artikelen
 1. warnow
  Zeemansverhalen
  De Warnow: het verhaal van een avontuur dat eindigde in een mythe

  De documentaire ‘Warnow: reis naar het noorderlicht’ vertelt het waargebeurde verhaal van een groep avonturiers: de acht opvarenden van de tot zeilboot verbouwde loodsboot 'Warnow' waren onbekommerd, onschuldig en verbonden met elkaar door een lust naar vrijheid.

 2. kunst
  Nieuws
  De kunst van de jachtbouw: Nautique 2 ligt in de winkel en is een meesterwerk op zich

  Bomvol met mooie jachten, zoals de Astondoa Ax8, geweldige nautische kunstwerken en natuurlijk de mooie reportages die u van ons gewend bent

 3. foggy
  In Design
  Zeilend kunstwerk: architect Frank Gehry's Foggy

  In de nieuwste Nautique, die vanaf donderdag in de winkel ligt, staat een mooie reportage over Foggy, het bijzondere zeiljacht dat architect Frank Owen Gehry zelf ontwierp. 

 4. zeilmeisje
  Reportages
  Van zeilmeisje naar Laura Dekker: in gesprek met de veelbesproken zeilster

  Ruim 10 jaar en een wereldrecord later blikken we in de nieuwste Nautique terug én vooruit met deze veelbesproken zeilster, en zien we hoe ze terug in zichzelf groeide: van het beroemde ‘zeilmeisje’ tot Laura Dekker.

 5. maakbaar
  Reportages
  Los van controle: over de maakbaarheid van het leven

  In hoeverre hebben we de toekomst zelf in de hand? In de nieuwste Nautique praten we met Mariska Woertman over de wereldreis die ze met haar gezin maakte en de maakbaarheid van het leven

 6. pillows
  Travel
  Elegant vertoeven in Deventer: Pillows aan de IJssel

  Voor de nieuwste Nautique verbleven we in Pillows aan de IJssel in het mooie Deventer; een aanrader voor de liefhebber van rust, ruimte én luxe.

 7. Rosalin
  Reportages
  Rosalin Kuiper zeilt The Ocean Race: zes maanden één met de natuur

  Rosalin Kuiper, de enige Nederlandse én vrouwelijke zeilster die alle zeven legs van The Ocean Race heeft gezeild blikt samen met Nautique terug op deze indrukwekkende prestatie.