Nieuwe zus voor de Amels vloot: de Amels 6007 is aangekomen in Vlissingen

Opnieuw een opvallende verschijning in Vlissingen: de nieuwe Amels 6007 is vanuit Polen in Nederland aangekomen en klaar voor de volgende fase van de bouw.

Amels 60

Het team van Damen Yachting kondigde nog geen maand geleden de oplevering van een nieuwe Amels aan en inmiddels is het alweer raak: de nieuwste Amels 60, de Amels 6007, kwam na een lange reis vanuit Polen aan in Vlissingen. Het gaat om een nieuwe toevoeging aan de Limited Editions-range; het zevende 60-meter lange jacht binnen deze succesvolle lijn. En ze zal, samen met een aantal van haar zussen, beginnen aan de nieuwe fase van de bouw.

Hetzelfde maar toch uniek

Haar uiterlijk past perfect bij het kenmerkende Amels 60 ontwerp: opvallende geometrische ramen en het bekende exterieurontwerp van Espen Øino. Toch beschikt ze ook over unieke kenmerken die haar onderscheiden van de rest. Vooral het interieur, van de hand van Harrison Eidsgaard, zou verschillen van haar zussen. Damen noemt het een "perfecte voortzetting van ons jachtbouwerfgoed dat dateert van lang voor de introductie van de originele Amels Limited Editions Classics."

Haar oplevering van deze nieuwste Amels staat voor nu gepland voor het voorjaar van 2025

Holland's Glorie
  • Damen Yachting
  • Damen Yachting