Wally presenteert de wallypower50 tijdens BOOT Düsseldorf

In januari 2024 zal Wally de allernieuwste wallypower50 onthullen; de 'missing link' tussen de wallytenders en wallypowers.

Wally

Van 20 tot 28 januari kunnen we in Düsseldorf weer genieten van een editie van BOOT. In de nieuwste Nautique plaatsten we al een kleine preview van deze grote en beroemde bootshow. Verschillende werven presenteren tijdens dit bekende evenement het nieuwste uit de jachtwereld. En daarin kan de Ferretti Group natuurlijk niet achterblijven: ook Wally komt met een geheel nieuw jacht op de proppen om flink mee te pronken in Duitsland. De nieuwste wallypower50 is een waardevolle toevoeging aan de Wally-vloot en vormt de link tussen de bestaande wallytenders en wallypowers.

Wally power

Nog net voor het nieuwe jaar brengt Wally het bericht naar buiten dat de wallypower50 eraan zit te komen. En na de wallywhy150, de wallypower 58 en de wally101 eerder dit jaar, belooft ook dit weer een prachtig staaltje vakwerk te zijn. Volgens Wally is vooral het karakter dat is toegepast in het design van het jacht en de uitgebreide optielijst, kenmerkend voor deze nieuwe wallypower50. Ze vormt een brug tussen de open stijl van de bekende wallytenders en de ruimte van de wallypower. Deze Wally is een alleskunner die ingezet kan worden voor een groot scala aan mogelijkheden: van familie cruiser tot support vessel, deze wallypower50 kan het – volgens Wally – allemaal.

Oneindige opties

Wally biedt een enorm rijk pallet aan mogelijkheden voor deze nieuwe wallypower50 waardoor zij aan elke wens aangepast kan worden. Houdt u niet van de iconische stijl van de wallypower? Dan kunt u deze wally ook laten bouwen met de wraparound fender van de wallytenders. Daarnaast bevinden zich twee zonnebedden aan boord, passen er zo'n twaalf gasten aan boord, heeft het jacht een badkamer met douche én beschikt het over een heerlijk bed voor twee personen. Perfect voor een weekend eropuit, dus.

Deze wallypower50 is alleen nog via renderings te aanschouwen maar mocht u haar in het echt willen spotten, dan zal ze tussen 20 en 28 januari te zien zijn tijdens BOOT Düsseldorf. Zien we u daar?

Motorjachten
  • Wally
  • Wally