Dit futuristische vaartuig is een duik-bijboot voor je superjacht

De echte rich & famous verplaatsen zich ónder water in een tender van superjacht niveau

duikboot

Migaloo submarines is gespecialiseerd in submersible yachts en dat betekent dat een bijboot van het merk natuurlijk ook niet gewoon maar een bijboot kan zijn: de Migaloo Limo Sub Tender is een tender/submersible die qua interieur bijna niet te onderscheiden is van een superjacht. Overal beeldschermen, witte leren zetels, gouden accenten, flashy lampen en champagne in elke ruimte: de Migaloo is een bijzonder en futuristische onderzeeboot die haar eigenaren ónder water naar hun verblijf op zee brengt.

Onderwater

Deze tender is zeker geen standaard tender: ze heeft een lengte van 17 meter en wanneer ze zich niet onder water bevindt, lijkt het jacht te drijven. Niets meer dan een onschuldig ontspanningsplateau met tafels en riante zitplaatsen. Maar de rest van dit superjachtwaardige vaartuig ligt verstopt onder het wateroppervlak in een futuristische verpakking met overal beeldschermen en interactieve muren. Strijk neer in een van de luxe leren zetels en geniet van het uitzicht onder het genot van een koud glas champagne. Deze tender beweegt zich onderwater en brengt haar eigenaren op unieke wijze naar het jacht waar deze onderzeeboot zonder moeite 'in' schuift.

Bijzondere features

De onderzeeboot beschikt over een inschuifbaar zonnedak, een hoofdsalon met plek voor in totaal 12 gasten, een minibar een enorm raam voorin met een lounge, een lift naar het oppervlak en twee zijluiken voor onderwater dokken. Boven water kan deze tender een snelheid van 20 knopen halen, onder water een snelheid van 12 knopen.

Een varend eiland, een duikboottender... we zijn stiekem toch wel geïnteresseerd in wat Migaloo verder allemaal nog op de markt brengt én of we deze futuristische boten daadwerkelijk in het 'wild' tegen zullen komen.

Nieuws
  • Migaloo Submarines
  • Migaloo Submarines