Korting was nog nooit zo mooi: krijg nu een half jaar Nautique voor maar €17,50

Bij Nautique beheersen we de kunst van korting en dat betekent dat we met de nieuwste editie van het blad een wel hele mooie aanbieding voor u hebben.

korting

De nieuwste Nautique ligt in de winkel en dat vieren we natuurlijk graag met een mooie verrassing voor aspirant abonnees: u krijgt nu maar liefst 35% korting op een nieuw abonnement van uw favoriete magazine.

Mooie deal

Het vaarseizoen komt op gang en dat betekent dat een abonnement op het yachting magazine van Nederland niet kan ontbreken. Voor de kleine prijs van €17,50 ontvangt u Nautique maar liefst drie keer thuis. Blijf op de hoogte van de laatste berichten uit de superjachtwereld, de tests van zeil- en motorjachten die onze ervaren redacteurs beschrijven, de leukste restaurants en hotels om bij aan te leggen en nog veel meer over de watersport en de Nautique-lifestyle. Deze mooie korting scoort u HIER.

Eerst in de stemming komen? In een boekhandel bij u in de buurt of via Tijdschrift.land koopt u de nieuwste editie van Nautique, gevuld met verschillende luxe jachten, mooie hebbedingetjes, interessante reportages en boeiende interviews. Zo hoeft u zich dit voorjaar in ieder geval niet te vervelen.