Een spannende strijd in Medemblik tussen Contest-eigenaren: de Sevenstar Contest Cup

De Sevenstar Contest Cup bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een feestelijke avond in Medemblik

Contest

Bent u of kent u een eigenaar van een Contest jacht? In het eerste weekend van juni viert de Nederlandse werf het 20-jarig bestaan van de Sevenstar Contest Cup, een evenement dat elk jaar door Contest Yachts georganiseerd wordt voor de eigenaren van deze zeiljachten. Op 31 mei en 1 en 2 juni is het feest in Medemblik en gaan Contest-eigenaren de strijd met elkaar aan. Leuk om mee te maken en zeker ook leuk om te zien.

De regatta

Op 31 mei kunt u zich inschrijven voor deze wedstrijd en wordt u voorzien van een welkomstborrel, op 1 en 2 juni barst de strijd los. Bent u niet zo'n wedstrijdzeiler? Dan is er ook een mooie toertocht waar u zich voor aan kunt melden. En natuurlijk is er op 1 juni, voor wie dat wil, in de avond een borrel, diner en een feest. Arjen Conijn, directeur bij Contest Yachts, vertelt: “Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan! Naast het (wedstrijd)zeilen kunnen Contest eigenaren inclusief hun familie of vrienden genieten van een heerlijk diner bij restaurant Meijer’s 2.0 inclusief een gezellige feestavond.” Opgeven voor het evenement doet u HIER.

Zeilen in het buitenland

Vindt u Medemblik nog iets te dicht bij huis? Contest Yachts organiseert ook een Sevenstar Contest Meeting in Puerto Portals, Mallorca. Een weekend zeilen, heerlijk eten en keuvelen met andere Contest-eigenaren – maar dan in een zonnig oord. Hoewel de data voor deze meeting nog niet vaststaan, lijkt het voor nu te gaan om 27 tot en met 29 september; een uitstekende manier om te nazomeren.

Bent u zelf geen eigenaar van een Contest-jacht maar wilt u er wel graag bij zijn? Dan wordt het tijd om uw vriendenkring uit te breiden met een eigenaar van een Contest-jacht. Geen betere manier om een vriendschap te starten dan met een zeilwedstrijd, toch?

Op het water
  • Contest Yachts
  • Contest Yachts