Man koopt opknapcatamaran voor $2 en we kunnen de rebuild op de voet volgen

De man kocht de catamaran op eBay voor de lage prijs van 2 dollar en deelt het hele proces op TikTok

opknapcatamaran

Wanneer u een catamaran voor maar één dollar op eBay ziet staan, zou u het winnende bod uitbrengen? Een man uit Californië bood maar liefst twee dollar op een behoorlijk vervallen vaartuig en won uiteindelijk – zonder zeker te weten of het aanbod echt was – de veiling. En nu kunnen we de verschillende noodzakelijke upgrades aan deze boot op de voet volgen. De man heeft namelijk op het videoplatform TikTok een account aangemaakt getiteld: "Two Dollar Catamaran". Op het account plaatst de man korte filmpjes waar de catamaran in te zien is en waarin we het rebuild proces kunnen volgen. Een catamaran van $2 die helemaal opgeknapt wordt? Dat klinkt als het ultieme entertainment.

@two_dollar_catamaran

Part 1: we bought a boat! For $2! #sailing #diy #catamaran

♬ original sound - TwoDollarCatamaran

Behoorlijke boot

Hoewel de catamaran er van buiten niet heel geweldig uit ziet, is het toch een boot van redelijk formaat. Aan boord is een hut te vinden, een natte cel en het 'jacht' beschikt over eigen zeilen. Toch moet er flink wat gebeuren voor ze echt het water op kan. Het plan is uiteindelijk om haar van San Francisco naar Los Angeles te varen. Inmiddels zijn de kosten flink aan het oplopen; er is in totaal al zo'n $10,000 uitgegeven aan restauratiekosten, iets wat de man ook verder toelicht in de video's die geplaatst worden.

@two_dollar_catamaran

$2 catamaran pt. 5 - how much money have we spent so far? Ft. music by me (aka.@Bad News (band)) #sailboat #diy #catamaran

♬ original sound - TwoDollarCatamaran

Het gaat in ieder geval om een project met een prijskaartje en we zijn ook benieuwd te zien of deze catamaran uiteindelijk echt zeewaardig wordt. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd de vraag of de kosten lager zouden liggen dan wanneer men een goede tweedehands jacht had gekocht. Maar dat was natuurlijk veel minder vermakelijk geweest.

Yacht Life
  • Jalopnik
  • Adobe Stock