[Foto's] 37.8 meter lange superjacht Lumière zo goed als klaar voor haar eigenaar

Moonen laat weer een flink jacht te water: de Lumière is onderdeel van de Martinique-reeks en beschikt, net als haar zussen, over een one-of-a-kind interieur.

lumiere

Op vrijdag was het weer raak in 's Hertogenbosch: Moonen Yachts laat weer een superjacht te water. Deze keer gaat het om Lumière, een jacht van 37,8 meter lang dat binnenkort geleverd zal worden aan haar Australische eigenaren. Het jacht is volledig op maat gemaakt naar de wensen van de eigenaar en wij hebben een aantal foto's die we met u mogen delen. Kijk en geniet!

Unieke zus

De Lumière maakt onderdeel uit van de Martinique-vloot van de werf, maar toch is het jacht volledig uniek op verschillende gebieden. Zo is het Sun Deck verlengt, vindt men een groot jacuzzi zwembad aan boord, een verlengd zwemplatform en een volledig op maat gemaakt interieur, van de hand van Studio Indigo. Maar ook de traditionele, bekroonde Martinique-kenmerken zijn in het ontwerp van dit jacht terug te vinden. René van der Velden ontwierp het jacht zo, dat er veel natuurlijk licht binnen komt. Ook biedt het ontwerp spectaculaire uitzichten met een verbinding tussen binnen en buiten; zo is er rond het hoofddek en het brugdek een bijna ononderbroken reeks panoramische ramen geïnstalleerd.

Succesvolle tewaterlating

Hoewel het jacht nu te water is gelaten, is het nog niet helemaal klaar voor levering. Zo moet er nog gewerkt worden aan de uitrusting en zal het Moonen-team zich richten op de inbedrijfstelling van Lumière. Nicky van Zon, technische directeur van Moonen Yachts is enthousiast over de nieuwe toevoeging aan de Martinique-vloot: "We zijn ongelooflijk trots op de succesvolle tewaterlating van LUMIÈRE. We kunnen niet wachten om haar te zien schitteren in het mediterrane zonlicht ... Ze is een prachtig voorbeeld van Moonen's uitmuntende design en aandacht voor detail. Je voelt de toewijding en het vakmanschap dat ons team in haar constructie heeft gestoken."

Lumière is het vijfde jacht uit de premium semi-custom Martinique lijn en zal naar verwachting voor de zomer nog op de Middellandse Zee te vinden zijn.

Superjachten
  • Moonen Yachts
  • Moonen Yachts