Sunreef komt weer met een mooie catamaran: de Sunreef 77 Ultima

Deze nieuwe cat is een prachtige toevoeging aan de Sunreef-vloot

Sunreef

Sunreef lijkt niet stil te zitten: na de Sunreef 80 Eco, de 33M Explorer Eco en de Sunreef Zero Cat ligt er alweer een nieuwe parel in het water bij de Poolse werf: de Sunreef 77 Ultima. Deze catamaran is de laatste toevoeging aan de vloot van de werf en beschikt volgens Sunreef over "een geavanceerd ontwerp dat de prestaties verbetert en energiezuinigheid prioriteit geeft."

Clean cruising

Hoewel het nog een beetje gissen blijft naar de details, weten we natuurlijk wel wat we van Sunreef kunnen verwachten: groen, groener, groenst. En dat betekent dat ook deze nieuwe Ultima voorzien is van duurzame technologie die een schone vaarervaring mogelijk maakt; clean cruising, noemt de werf het. De Sunreef 77 Ultima is een veelzijdig jacht met een behoorlijk royale leefruimte van in totaal 304 m2. De ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en het interieur biedt, volgens de werf, veel "vrijheid" door de verschillende custom opties.

Wat vooral opvalt aan deze cat is het royale achterdek met uitklapbare platforms. Ook kan men hier een jetski kwijt. Op de flybridge is ruimte voor zo'n 77 gasten én een jacuzzi; het perfecte jacht voor een feestje in de Méditerranée.

Er mag dan nog niet heel veel informatie bekend zijn over het jacht; luxe en duurzaamheid blijven de pijlers van de werf uit Polen. En wij bij Nautique kunnen dit alleen maar enthousiast toejuichen.

Zeiljachten
  • Sunreef Yachts Eco
  • Sunreef Yachts Eco