33M Sunreef Explorer Eco: een luxueze mix tussen catamaran en (elektrische!) motorboot

De Poolse werf Sunreef Yachts komt met een nieuw milieuvriendelijk jacht: de 33M Sunreef Explorer Eco.

Sunreef

Met de introductie van de 33M Sunreef Explorer Eco kondigt de Poolse werf een nieuw tijdperk aan van revolutionaire luxejachten die ecologisch verantwoord zijn. Deze opmerkelijke catamaran volgt traditionele normen met haar opvallende architectuur en een baanbrekende benadering van reizen. Ze is ontworpen als een zelfvoorzienend en milieuvriendelijk schip en maakt lange privé-expedities naar de meest afgelegen vaargebieden mogelijk, terwijl ze verfrissend stil is zonder trillingen. Is dit de toekomst van yachting?

33M Sunreef Explorer Eco

De 33M Sunreef Explorer Eco opent een wereld van mogelijkheden voor avontuurlijke jachtliefhebbers. Van tropische eilanden tot de meest extreme breedtegraden, dit elektrische superjacht combineert aluminium en geavanceerde composieten in haar imposante ontwerp. Met name het zonne-energieoppervlak van de catamaran wordt gemaximaliseerd met zonnepanelen die zijn geïntegreerd in de rompen, de bovenbouw, het bimini-dak en het volledige boegterras, wat een indrukwekkende 50 kWp levert via het fotovoltaïsche systeem. Al met al is het echt een jacht gemaakt voor avontuurlijke reizigers.

Luxe van hoog niveau

Het ruime en lichte interieur kan worden aangepast aan elk navigatieplan en elke levensstijl en biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder een overdekte bioscoop, spa, bibliotheek of fitnessruimte. Van de luxe mastersuite met een eigen terras tot de luchtige passagiershutten, dit jacht herdefinieert luxe leven op zee. Elk decordetail is zorgvuldig vervaardigd met behulp van een oneindige verscheidenheid aan gerecyclede en recyclebare materialen en stoffen, wat zorgt voor een duurzame en verfijnde ervaring.

Milieuvriendelijk

De 33M Sunreef Explorer Eco is enorm efficiënt door haar energiebesparende airconditioning en slim energiebeheersysteem. Met ultramoderne watermakers, waterbesparende kranen, een regenwateropvangsysteem en een boiler die warmteterugwinning gebruikt, zorgt deze catamaran voor de beste waterbeheerervaring en minimaliseert de impact op het milieu.

Ocean lounge

De Ocean Lounge aan boord van dit uitzonderlijke jacht doet dienst als een uitgestrekte ontspanningsruimte om rond te lopen met directe toegang tot de zee. Uiteraard is ze uitgerust met voldoende opbergruimte voor duikcompressoren, zeebobs, e-bikes, e-foils, zeilboten en tenders om ieders wensen tegemoet te komen. De lounge sluit naadloos aan op de volledige achterkuip van het jacht en biedt tal van zonnemogelijkheden en een spabad met een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Motorjachten
  • Sunreef Yachts