Kijkje achter de schermen: Wider Yachts werkt aan full custom project Moonflower 72

De bouw van het luxe ontspanningsjacht verloopt volgens plan en het jacht met beach club wordt in 2025 opgeleverd.

Moonflower

Eerder dit jaar werd de constructie van de Moonflower 72 aangekondigd: het ultieme ontspanningsjacht met zowaar een beach club aan boord. In de Wider Superyacht Hub in Venetië wordt hard gewerkt om dit prachtjacht werkelijkheid te maken en de eerste beelden van het constructieproces zijn vrijgegeven. Een waar kijkje achter de schermen dus.

Een full custom project

In januari 2022 werd officieel voor haar getekend en inmiddels heeft Wider Yachts aangekondigd dat de bouw van het full custom jacht compleet volgens schema verloopt. Marcello Maggi, oprichter, aandeelhouder en voorzitter van W-Fin Sarl, de holding die 100% van het Wider-vermogen bezit, vertelt in een persstatement: "De bouw van Moonflower 72 is in volle gang in onze Superyacht Hub, die uitsluitend gewijd is aan full-custom projecten. We hebben specifiek voor Venetië gekozen vanwege de strategische ligging en de professionaliteit van de verschillende betrokken werknemers. Bovendien betekent de harmonie tussen Wider en Nauta Design dat het werk volledig volgens het productieplan wordt voortgezet."

De Moonflower 72 is gebouwd zonder "pietluttige of overbodige details die de relatie met de natuur en de maritieme omgeving kunnen verstoren", aldus de medeoprichter van Nauta Design; Mario Pedol. In bovenstaande foto is te zien hoe het ontwerp er uiteindelijk uit komt te zien. In 2025 kunnen we het jacht ook daadwerkelijk in volle glorie aanschouwen.

Nieuws
  • Wider Yachts
  • Wider Yachts