(Foto's) Indrukwekkende transformatie: Lusben voltooit refit van 41 meter lange Lady Jade

Het Braziliaanse jacht was gebouwd in 2008 en was duidelijk toe aan een opknapbeurt. Het resultaat, te zien in het artikel, is een visitekaartje voor de werf.

Lady Jade

Vorige maand voltooide Lusben de refit van de Lady Jade, een Explorer motorjacht van het Braziliaanse Inace Yachts. Het jacht kwam in 2022 aan bij de scheepswerf in Viareggio voor groot onderhoud en verbouwingswerkzaamheden. Lusben, een expert in refits en reparaties, heeft een complete herschildering uitgevoerd om de romp van het jacht de oorspronkelijke blauwe kleur terug te geven. En zoals de voor en na foto's laten zien, is ze weer als nieuw.

Een nieuw jasje

Een nieuw verflaagje is niet het enige wat de Lady Jade tijdens deze refit heeft gekregen. Het jacht kreeg eerder een grote uitbreiding van 6 meter bij Alia Yachts in Antalya, maar ook bij de refit door Lusben heeft het jacht weer een nieuw jasje gekregen. Zo zijn de kwartplanken aan het achterste deel van de romp verkleind om de achterste cockpit een meer open gevoel te geven. Het plafond en de flybridge werden zelfs met een meter verlengd. Daarnaast heeft het jacht onderwaterverlichting gekregen over de gehele lengte van de romp van de boot, iets wat het jacht een modern en opvallend uiterlijk geeft.

Buiten én binnen

Niet alleen is de romp van het jacht aangepakt, maar ook het interieur is compleet aangepast. Stefano Patrovich heeft de nieuwe lay-out en decor aan boord ontworpen. Een complete make-over met aandacht voor details. Het hoofddek, benedendek en het bovendek met brug zijn aangepakt. Er is nieuw interieur geïnstalleerd in de eigenaarshut maar ook de gastenverblijven en de VIP-hut zijn compleet gerenoveerd. Er wordt vooral veel gebruik gemaakt van donkere kleuren en zwarte lak om een stijlvol interieur te creëren.

Met de transformatie van Lady Jade laat Lusben zien dat ze een voorloper zijn in de wereld van refits en reparaties. Ze sluiten feilloos aan bij de wensen van de eigenaar terwijl ze ook maximale kwaliteit waarborgen. Lady Jade kan weer aan aantal tientallen jaren vooruit en zal haar Zwitserse eigenaar veel plezier op het water brengen.

Nieuws
  • Lusben
  • Lusben