ISA Yachts verkoopt de gestroomlijnde ISA Gran Turismo 80m

Een maand geleden presenteerde ISA Yachts de nieuwe GT-lijn en inmiddels is de nieuwe ISA Gran Turismo 80m verkocht.

Gran Turismo

ISA Yachts, een merk van Palumbo Superyachts, heeft een jacht van de nieuwe GT-lijn verkocht; de ISA Gran Turismo 80m. In 2027 wordt ze opgeleverd maar de verkoop van het jacht is voldoende reden om haar in het zonnetje te zetten.

Een fan van ISA

De eigenaar van de nieuwe ISA Gran Turismo is een fan van het merk. Zo heeft hij al een aantal jaar een ISA M/Y OKTO in bezit en vertrouwt nu ook weer op Palumbo Superyachts voor de bouw van zijn nieuwste speeltje. Giuseppe Palumbo, CEO van Palumbo Superyachts vertelt in een persstatement: "Een langdurig contact en wederzijds respect dat we al jaren koesteren. Sterker nog, de eigenaar heeft altijd vertrouwd op Palumbo Superyachts voor het onderhoud van zijn superjacht. Dit stelde ons in staat om een project op maat naar zijn behoeften te creëren door het formuleren van een nieuw model met high-performance lijnen met een knipoog naar de nabije toekomst."

Strak en gestroomlijnd

Enrico Gobbi van Team for Design heeft de buitenlijnen ontworpen en zal ook het interieurontwerp op zich nemen. De scheepsarchitectuur is van Palumbo Superyachts. De ISA GT 80 heeft een gestroomlijnde coupé met kronkelige lijnen, een goed doordacht kleurcontrast met grijsachtige en houtskoolkleuren. Er wordt minimaal gebruik gemaakt van ramen waardoor het geheel een nog meer gestroomlijnd karakter krijgt. De skylounge van het jacht is ver naar achteren geplaatst, alles in het kader van de flow van de lijnen.

Aan boord

Op het hoofddek van het jacht is een overloopzwembad te vinden dat verbonden is met de eigenaarshut door middel van een verlicht pad. De hut van de eigenaar is een serre met openslaande ramen van vloer tot plafond. Buiten vindt men moderne en ronde vormen gecombineerd met warm hout. Aan stuurboordzijde is een fitnessruimte te vinden, daarnaast heeft de ISA GT 80 vijf tweepersoonshutten waarvan één een heuse VIP-lounge is. Op het benedendek is nog een apart VIP-hut te vinden met twee losse bedden.

Foto's van het interieur zijn niet vrijgegeven maar de GT 80 klinkt zeker als een jacht gemaakt voor luxe en ontspanning.

Superjachten
  • ISA Yachts
  • ISA Yachts