Binnenkijken bij een Nederlands superjacht: Moonen deelt nieuwe plaatjes van Martinique's interieur

Stap virtueel aan boord van een luxe superjacht en waan u voor heel even eigenaar van dit 37 meter lange vaartuig van Moonen Yachts

binnenkijken

Moonen Yachts kondigde in april 2023 de bouw van de nieuwste Martinique aan, de YN205. Maar het jacht heeft nog een eigenaar nodig en dat betekent dat de Nederlandse werf ook actief op zoek is naar een koper. Reden genoeg om een aantal renderings te delen van hoe dit nieuwe droomjacht eruit zou kunnen zien. En die plaatjes delen wij natuurlijk ook maar al te graag met u, de trouwe Nautique-lezer.

Kunstachtig interieur

Omdat het jacht nog niet verkocht is, staat het interieur natuurlijk nog niet vast; er zijn nog aanpassingen mogelijk. Maar de renderings laten zien wat zou kunnen zijn en dienen natuurlijk als extra stimulans om dit jacht op de kop te tikken. Want eerlijk is eerlijk: het ontwerp van Hollander Yacht Design ziet er prachtig uit. Het gaat om een verfijnd en modern ontwerp met een ontspannen karakter. Een soort luxe appartement gecombineerd met een spa/museum. In het interieur zijn elementen gebruikt als metalen strips, donker walnotenhout en onyx stenen bladen. Het geheel doet erg luxe en exclusief aan – koninklijk zelfs. Het interieur is erg licht en de opmerkelijke meubels passen perfect bij de exclusieve en kunstzinnige look.

Boetiekbouwer

Naast een prachtig interieur, draagt het ontwerp van het jacht zelf ook bij aan de esthetiek: hoge plafonds, panoramische ramen en veel natuurlijk licht. Het virtuele interieur lijkt perfect te passen bij deze nieuwste Martinique, maar natuurlijk is het team voorbereid op alles. Nicky van Zon, Moonen's Technical Director, vertelt: "Het grote voordeel van het hebben van onze eigen interne experts is dat we snel en flexibel kunnen reageren op verzoeken van eigenaars tijdens de rest van de bouw," zegt hij. "We zijn een boetiekbouwer met een persoonlijke benadering. Dat maakt bouwen bij Moonen zo'n plezierige ervaring."

Superjachten
  • Moonen Yachts
  • Moonen Yachts