Catamarans opnieuw uitgevonden: dit is de Sunreef 88 ULTIMA

De nieuwste catamaran van Sunreef is een innovatieve combinatie van het beste van monohull dynamiek en multihull leefruimte.

Ultima

Sunreef Yachts nodigt u uit aan boord van de Sunreef 88 ULTIMA, de nieuwe catamaran van de Poolse jachtbouwer. Met deze innovatieve catamaran bewijst Sunreef nog maar weer eens dat zij experts zijn op het gebied van multihulls; volgens de werf gaat het bij de ULTIMA om een combinatie van het beste van monohull dynamiek met multihull leefruimte. En dat kan wel eens het begin luiden van een tijdperk van een geheel nieuw type scheepsarchitectuur.

Makkelijk én groen

Door haar opvallende ontwerp wordt de weerstand in het water behoorlijk vermindert en dat betekent betere prestaties en energie-efficiëntie. Vooral dat laatste staat bij Sunreef hoog in het vaandel; de laatste jaren heeft de jachtbouwer veel tijd gestopt in het ontwikkelen van duurzame jachten, uitgerust met zonnepanelen. De slanke en sportieve romp van de ULTIMA faciliteert makkelijke navigatie waardoor u zonder al te veel moeite de jachthavens binnen vaart. Daarnaast beschikt de Sunreef 88 ULTIMA natuurlijk over het bekende en bekroonde zonne-energiesysteem maar daarnaast heeft de ULTIMA ook op maat gemaakte accubanken en een hybride aandrijving die het varen van deze Sunreef ULTIMA een nog schonere ervaring maken.

Maar precies zoals we gewend zijn van Sunreef, wordt ook bij de ULTIMA duurzaamheid moeiteloos gecombineerd met luxe. Het interieur is gemaakt van duurzame materialen maar daarmee levert u niet in op het gebied van comfort. Daarnaast bevindt zich een sauna aan boord en zijn de hutten voor gasten van alle gemakken voorzien.

Weer een nieuwe topper van Sunreef waarmee de toon wordt gezet voor de toekomst van de jachtbouw.

Zeiljachten
  • Sunreef Yachts
  • Sunreef Yachts