CRN lanceert het nieuwe M/Y 139 megajacht

Een nieuw, volledig op maat gemaakt CRN megajacht werd 13 maart te water gelaten door de Ferretti Group Superyacht Yard. Het jacht is gedoopt tijdens een privéceremonie.

crn

Het nieuwe jacht van CRN heeft een totale lengte van 72 meter en 12,4 meter in de breedte met een inhoud van 1.880 GT. Het vaartuig is volledig ontworpen en gebouwd door CRN, die ook de volledige architectuur op zich nam. Het concept en de lijnen van het exterieur zijn ontworpen door design- en architectuurstudio Vallicelli Design, en Nuvolari Lenard werkte mee aan het interieur.

Bespoke

Het resultaat van al dit werk? Een volledig bespoke jacht van staal en aluminium met maar liefst zes dekken, waar 12 gasten en 19 crewleden op kunnen slapen. Het CRN M/Y 139 is een megajacht met stijl, waarbij harmonie en verfijning centraal staan. De zachte lijnen van het exterieur zorgen voor een originele, maar elegante look. Het volledig custom jacht is ruim, zowel binnen als aan dek. Dit zorgt ervoor dat de opvarenden kunnen genieten van alle privacy. De full-height ramen zorgen voor prachtig uitzicht en maken het kolossale geheel iets zachter. Het 72 meter lange jacht is precies wat de eigenaars voor ogen hadden en reflecteren hun visie, persoonlijkheid en stijl.

Update 20 maart: bekijk de foto's van het CRN M/Y 139 hier.

Custom CRN jachten

Na de oplevering van de CRN M/Y 139 zijn er nog drie volledig op maat gemaakte CRN jachten in aanbouw bij de Ferretti Group Superyacht Yard in Ancona van maar liefst 80.000 vierkante meter. Ook dit zijn geen kleintjes: de CRN M/Y 143 van 67 meter, de CRN M/Y 144 van 85 meter en de CRN M/Y 145 van 70 meter. Ook wordt er gewerkt aan een custom line Navetta 50, Pershing 140 #03 en een Pershing 140 #04 in aluminium. Ook wordt er gebouwd aan een Riva 50Metri #03 en een Riva Superyacht Division 54Metri in aluminium en staal. Met de volledige Custom Line productie worden er op dit moment maar liefst 27 jachten gebouwd in Ancona, in verschillende stadia van compleetheid.

Superjachten
  • Schets met dank aan CRN