Foto's: CRN M/Y 139 72 m megajacht

CRN, onderdeel van de Ferretti Group, publiceert de eerste foto's van het M/Y 139 megajacht.

crn

Nadat we vorige week als schreven over het nieuwe CRN M/Y 139 jacht van 72 meter lang, zijn nu eindelijk de foto's van het nieuwe megajacht gepubliceerd.

Bekijk de foto's hier:

Het nieuwe jacht van CRN heeft een totale lengte van 72 meter en 12,4 meter in de breedte met een inhoud van 1.880 GT. Het vaartuig is volledig ontworpen en gebouwd door CRN, die ook de volledige architectuur op zich nam. Het concept en de lijnen van het exterieur zijn ontworpen door design- en architectuurstudio Vallicelli Design, en Nuvolari Lenard werkte mee aan het interieur.

CRN

Wil je meer lezen over het nieuwe CRN M/Y 139? Klik dan hier. CRN is ene historische scheepswerf van de Ferretti Group dat volledig op maat gemaakte stalen en aluminium jachten ontwerpt en bouwt vanaf 50 meter. CRN is opgericht in 1963 in Ancona, Italië, waar dan ook zowel het management, de ontwerpers en productie is gevestigd. De werf is meer dan 80.000 vierkante meter en beschikt over een grote, historische privéjachthaven met uitzicht op de Adriatische Zee, waar alle megajachten van CRN worden gemaakt. De vloot telt nu meer dan 400 schepen plus verschillende aluminium en lichtmetalen modellen gebouwd voor andere merken van de Ferretti Group. CRN ontwikkelt weergaloze ontwerpen met state0of-the-art oplossingen en wordt beschouwd als een trendsetter in de jachtwereld door deze tijdloze, iconische vaartuigen die de ervaring aan boord naar een hoger niveau tillen.

Motorjachten
  • CRN Yachts / Ferretti Group