[Foto's] Een kijkje aan boord van de INFYNITO 80: het jacht voor het hele jaar

De INFYNITO is een drijvende open ruimte overgoten met een superjacht-sausje

INFYNITO

De Italiaanse werf Ferretti Yachts presenteert een gloednieuw jacht tijdens boot Düsseldorf: de INFYNITO 80. Deze nieuwe toevoeging aan de INFYNITO-vloot beschikt over flink wat open ruimte, ramen en dus een overvloed aan natuurlijk licht. Het is het tweede jacht uit de INFYNITO-reeks, na de INFYNITO 90. De gehele range is volgens de werf voor: "mensen die van de zee houden zonder grenzen of begrenzingen, zoals uitgedrukt door het concept 'Further than you can Sea'".

INFYNITO-range

Deze vrij nieuwe range van Ferretti heeft een aantal typische karakteristieken: milieuvriendelijkheid, flexibiliteit en innovatieve indelingen. Daarnaast beschikt deze INFYNITO 80 nog over een zogenoemd 'All-Season Terrace', een zonnedek dat zowel open als gesloten kan zijn, een enorme omvang én een indrukwekkende veelzijdigheid. Het jacht is ontworpen door Filippo Salvetti met een interieur van Ideaeitalia. De Salvetti vertelt: "Na INFYNITO 90 hebben we het tweede model van de serie ontwikkeld met als doel enkele van de unieke en onnavolgbare kenmerken van dit ontwerp te behouden, maar ook nieuwe functies toe te voegen die zijn afgestemd op een project van een andere grootte. We zijn er trots op INFYNITO 80 te kunnen presenteren, een oplossing met een bovengemiddelde overdekte buitenruimte, waardoor eigenaren in alle seizoenen en weersomstandigheden van het jacht kunnen genieten, zonder dat dit ten koste gaat van het directe contact met de zee, de omgeving of de zon."

Het hele jaar genieten

Het belangrijkste onderdeel van het jacht – en de gehele range – is toch wel het All-Season Terrace: het terras voor het hele jaar. Het gaat om een overdekt terras, beschut door een verlenging van de opbouw voor bescherming in alle weersomstandigheden en totale privacy. Het terras van 13m2 kan moeiteloos veranderd worden in een dinette of bar en het bovendek, dat op de INFYNITO 90 nog gesloten was, is op deze nieuwste telg vervangen door een zonnedek dat volledig open is. Men kan nog kiezen voor een optie met semi-gesloten dek met glazen panelen maar ook die optie geeft de indruk van een volledig open jacht. Het achterste gedeelte van het bovendek is een zonneweide met vrijstaand meubilair en een buitenkeuken; veel open ruimte, dus, en 365 per jaar genieten van de buitenlucht.

Nieuws
  • Ferretti Yachts
  • Ferretti Yachts