Bali Catamarans viert 10-jarig jubileum met de grootste Bali ooit

De Bali 5.8 is, volgens de werf, groter, krachtiger en nog meer Bali!

Bali

Bali Catamarans kondigt de 14e Bali Catamaran aan: de Bali 5.8. Het model verschijnt naar aanleiding van het tienjarige jubileum van de werf. In 2023 lanceerde het merk de 38-voet lange Bali Catsmart waar we in Nautique 5 van dat jaar al over schreven. Maar nu, bijna een jaar later, komt Bali met een geheel nieuw vlaggenschip op de proppen. En deze is dus weer een stukje groter dan de Catsmart – maar liefst 7 meter groter om precies te zijn.

Meer ruimte

7 meter is een behoorlijke hoeveelheid op een Bali Catamaran. Het merk staat bekend om zijn vermogen om een kleine ruimte veel groter te laten lijken en dat betekent dat de 7 meter extra zich vertaalt naar een behoorlijke toename in ruimte. De master suite is erg ruim en beschikt over een XXXL-douche, maar ook de andere hutten doen niet onder op het gebied van ruimte; zeker opmerkelijk in een catamaran van dit formaat. Deze Bali 5.8 is zelfs te bestellen in een versie met zes hutten die allen zijn voorzien van aparte douches en toiletten.

Nog meer Bali

De salon beschikt over de kenmerkende kantelbare achterdeur die we van Bali Catamarans gewend zijn. Daardoor ontstaat een grote open leefruimte en lijkt ook de salon veel ruimer dan andere catamarans van hetzelfde formaat. Maar ook de bekende rooftop is op deze Bali geïnstalleerd: perfect voor de zonneaanbidder. De flybridge kan functioneren als dak of als lounge en kan dus compleet aangepast worden aan het tijdstip van de dag en de vaarstijl.

Op dit moment hebben we alleen renderings maar we zullen vast en zeker binnenkort meer zien van deze nieuwste Bali.

Zeiljachten
  • Bali Catamarans
  • Bali Catamarans