Op een luxe Wajer door de grachten van Amsterdam? Peroni maakt een droom werkelijkheid

Een scheutje 'La Dolca Vita' in eigen land? Met Peroni maak je kans op een tocht door Amsterdam aan boord van een heus Wajer jacht mét heerlijk Peroni bier & bites.

Peroni

Het gevoel van 'La Bella Italia' gewoon in uw eigen achtertuin? Peroni Nastro Azzurro, het premium en stijlvolle bier uit Italië, brengt 'La Dolce Vita' gewoon naar het terras van het thuisfront of aan boord van uw vaartuig. U waant zich binnen no time aan de Amalfikust zonder een stap buiten de deur te hoeven zetten. Zo geniet u aan boord van uw jacht of sloep van de wind in uw haren, een zwoel zonnetje én een heerlijk koude Peroni. Mocht u de luxe echt compleet willen maken, dan biedt Peroni ook nog eens de mogelijkheid om kans te maken op een tocht aan boord van een luxe Wajer.

Eten en drinken

Peroni deelt de do's en dont's voor de perfecte Italiaanse zomer. Het sleutelwoord? Heerlijk eten én drinken. Van een heerlijke espresso tot een Peroni om de dag mee af te sluiten. De toast is een belangrijk onderdeel van het samenkomen en ook familie en vrienden zijn essentieel bij de viering van het leven. Dus open een Peroni, kijk elkaar in de ogen en spreek een paar warme woorden voor de dierbaren om u heen. Een heerlijke Italiaanse zomer is met een koude Peroni gegarandeerd.

Een luxe Wajer

De perfecte manier om de zomer, en het leven, te vieren is aan boord van een luxe vaartuig. En laat Peroni ook daar de perfecte mogelijkheid voor bieden. Op 19, 20 augustus en 2 september kunt u namelijk kans maken op een onvergetelijke boottocht door de grachten van Amsterdam. En dat alles aan boord van een luxe Wajer. Wilt u ook kans maken om met 7 vrienden of familieleden aan boord te stappen van dit luxe vaartuig? Houdt dan de Instagram-pagina van Peroni in de gaten (@peroni_nl). Een heerlijke nazomer staat u te wachten. Salute!

Yacht Life
  • Peroni
  • Peroni