Maritimo S75 Sedan Motor Yacht; de belichaming van gezag en gratie

Australische jachtbouwer Maritimo komt met een nieuw juweeltje op het water; de S75 Sedan Motor Yacht biedt een perfecte samenkomst tussen grandeur, stijl én doel.

Maritimo

Maritimo, een voorloper in de Australische jachtbouw en bekend door hun productie van jachten met grote reikwijdte, komt met de langverwachte S75 Sedan. De S75 is een motorjacht met een sportief uiterlijk en het schoolvoorbeeld van de reputatie van Maritimo op het gebied van lange afstand oceaanzeilen.

Sportief en strak

Ze is een behoorlijk imponerende verschijning; met strakke en weloverwogen lijnen die vooral geaccentueerd worden door de verlengde hardtop zal de S75 het hart van de sportieve jachtliefhebber sneller doen kloppen. Met de gestroomlijnde Portofino heupen lijkt ze bijna kleiner dan ze is. De zwarte accenten op de targabeugel zorgen ervoor dat deze het ontwerp niet verstoort maar het jacht juist een meer gestroomlijnd gevoel geeft; alles in het kader van sportiviteit, die bij deze S75 hoog in het vaandel staat. Phil Cander, Maritimo's Operations Director vertelt in een persstatement: "Je zult merken dat er overal op het schip gladde, gegoten afwerkingen te vinden zijn. Zelfs in de machinekamer."

De kenmerkende diepe walkaround dekken zijn ook weer moeiteloos in dit model verwerkt en leiden naar de verschillende sociale ruimtes van dit vlotte motorjacht. Want een kek uiterlijk is natuurlijk niet het enige wat de S75 te bieden heeft.

Avontuurlijk en sociaal

Vanaf het walkaround dek komt men terecht in een outdoor lounge met ligbed. De S75 is specifiek ontworpen voor langere reizen. De panoramische glasoppervlakken in de romp en de salon zorgen voor een prachtig uitzicht. De kromming van het voorscherm is een knap staaltje technisch vakmanschap en sluit naadloos aan bij de vorm van de salon. Met een Adventure Deck van bijna tweehonderd vierkante meter is de S75 groot genoeg om, zoals Maritimo zelf stelt, te basketballen wanneer men voor anker ligt. Maritimo wil avontuur en activiteiten op het water. Voor iedereen. Het dek biedt mogelijkheden voor loungen, barbecueën en vooral ontspanning.

Primeur

De S75 beschikt over dubbele Scania 1150 pk DI16 V8-motoren en Maritimo is de eerste Australische fabrikant die een optionele Rolls Royce Power Systems mtu aanbiedt, beschikbaar in de dubbele 1625 pk 2000 Series V10 motoren.

Prestaties, sportiviteit, elegantie én natuurlijk de welbekende duurzaamheid; Maritimo doet het allemaal.

Motorjachten
  • Maritimo
  • Maritimo