Barbie's droomjacht: deze 25 meter lange VisionF-catamaran heeft een volledig roze boeg

VisionF lanceerde deze maand de vierde VisionF 80; een luxe catamaran van bijna 25 meter lang. Maar deze vierde versie van het luxe jacht heeft een wel heel opvallende kleur: de boeg is namelijk compleet roze.

roze

Ze is de vierde en laatste binnen een succesvolle lijn van catamarans: VisionF presenteerde 16 juni de laatste VisionF 80. Naast dat het jacht een prachtig toonbeeld van luxe en innovatie is, heeft ze ook een behoorlijk opvallende kleur. De boeg van deze catamaran is namelijk compleet roze.

Een waardige afsluiter

VisionF moet op zoek zijn geweest naar een waardige afsluiter van een succesvolle reeks: na een derde VisionF 80 met compleet zwarte boeg was het tijd voor een volledig roze vaartuig. Ze is gebouwd voor een internationaal tech-ondernemer die de kleur speciaal verzocht had. Ali Tanir, General Manager van VisionF Yachts vertelt: "Ik ben erg blij dat ik zelfs aan de opleveringsfase van dit project kan deelnemen, ze is in veel opzichten uniek."

Unieke verschijning

En uniek is ze zeker. Het hele jacht is ontworpen door VisionF; het interieur, exterieur én de scheepsarchitectuur. Natuurlijk helemaal afgestemd op de wensen van de eigenaar. Daarnaast beschikt ze over een collectie meubels van grote namen in de designwereld zoals Rove Concepts, Moro, Crate & Barrel, Kravet, Paola Lenti en Farrow & Ball. Ze heeft een grote kajuit voor de eigenaar en luxe verblijven voor acht gasten. Daarnaast is er nog ruimte voor bemanning, is er een eetzaal aan boord en een heerlijke plek om te relaxen op het dek van het schip. Ook beschikt het jacht nog over een zwemplatform dat hydraulisch kan worden neergelaten voor gemakkelijke toegang tot het water.

De opvolger van de VisionF 80 is de VisionF 82. Inmiddels zijn van deze versie al drie bestellingen geplaatst die waarschijnlijk geleverd gaan worden in 2023/2024.

Zeiljachten
  • VisionF
  • VisionF