De 29-meter lange Alpha Squalo Trenta heeft een nogal opvallende boeg

Denison Yachting, een bekende naam in de jachtmakelaardij, kondigt de verkoop van de Alpha Squalo Trenta aan. Het vaartuig is bijna dertig meter lang met een opvallend design en vormt daardoor een indrukwekkende verschijning op het water.

Alpha Squalo Trenta

Op 4 mei 2023 kondigde Denison Yachting de verkoop van de nieuwste 98' Alpha Squalo Trenta aan. Het nieuwe motorjacht heeft prachtige, stijlvolle buitenruimtes en is ook van binnen smaakvol aangekleed. Zoals aan de foto's te zien is, is de Alpha Squalo Trenta een bijzonder jacht met een uniek ontwerp waarmee Denison Yachting nogmaals bewijst een toonaangevende positie te behouden in de wereld van jachtmakelaardij.

Opvallend ontwerp

De nieuwste Alpha Squalo Trenta is ontworpen door Alpha Custom Yachts, een jachtbouwer voor wie comfort en innovatie centraal staan. Alpha Yachts richt zich op mooie buitenruimtes en een gebruiksvriendelijke ervaring. In onderstaande foto's is duidelijk te zien dat het jacht geen gebrek kent aan buitenruimtes waar ontspanning de orde van de dag is. Op het achterdek bevindt zich een dompelbad en een open dek waar men met een totaal van tien gasten kan dineren. Het interieur is ontworpen door de Italiaanse designstudio Robert Curtó waardoor een stijlvol geheel ontstaat. Opmerkelijk is vooral het silhouet van het jacht, waarbij de verticale boeg en de hoge stuurhut zorgen voor een opvallend ontwerp.

Interieur

Gasten kunnen in luxe vertoeven in één van de vijf hutten die zich op het jacht bevinden. Op het voordek is een masterhut te vinden en op het benedendek bevinden zich nog vier reguliere hutten die allemaal van alle gemakken voorzien zijn. David Johnson, de vertegenwoordiger van de koop binnen Denison Yachting, noemt de Alpha Squalo Trenta de perfecte jacht in de 100' range. Hij geeft aan trots te zijn op de samenwerking met Alpha Yachts. En het resultaat mag er ook zeker zijn.

Oplevering

De Alpha Squalo Trenta is een prachtig nieuwbouw jacht met opmerkelijke en uitzonderlijke exterieur en interieur kenmerken. De oplevering van deze Alpha Squalo Trenta staat gepland voor 2024.

Motorjachten
  • Denison Yachting
  • Denison Yachting