Op cruise zonder de poppenkast? Boek een vakantie met een klassiek jacht

Sailing Classics biedt een unieke ervaring voor de liefhebber van bijzondere vakanties

Sailing Classics

Het wordt buiten warmer en dat betekent dat het steeds meer begint te kriebelen: het wordt tijd om weer na te denken over vakantie. En natuurlijk wilt u als Nautique-lezer niet zomaar op vakantie, u wilt een vakantie voor de boeken; een die u zich nog lang zal blijven herinneren. Een zeilvakantie aan boord van een luxe klassiek jacht past zeker in dit straatje. En laat dat nu net zijn waar Sailing Classics in gespecialiseerd is.

Klassieke jachten mét luxe

Stap aan boord van KAIRÓS, CHRONOS of RHEA, de drie schepen in de vloot van Sailing Classics. Alle drie behoren tot de grootste zeiljachten ter wereld en zijn echte luxe klassieke reuzen. En allen staan klaar om u een geweldige vakantie te bezorgen. KAIRÓS, het schip waar het allemaal mee begon, is 38 meter lang en heeft een zeiloppervlak van 556 m2. Maar KAIRÓS is ongeveer half zo groot is als haar twee grotere zussen CHRONOS en RHEA. Deze zijn beide 54 meter lang en hebben een zeiloppervlak van 1000m2. De schepen zijn op het gebied van prestaties alle drie zéker geen cruiseschepen en kunnen een snelheid tot 15 knopen bereiken. Alle drie kennen een klassieke en authentieke bouwstijl, gecombineerd met comfort en luxe. Zo beschikken de zeiljachten over hutten met airconditioning, een ruim en comfortabel bed, een eigen badkamer en een bemanning en privé kok én in ieder geval een patrijspoort in elke kamer– dat is zeilen alsof u op een privéjacht zit.

Heerlijke vakantie

U begint uw vakantie met een verfrissende duik vanaf het schip. Daarna is het tijd om aan te schuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. In de middag wordt u voorzien van een 2-gangenlunch en koffie met gebak en 's avonds krijgt u natuurlijk een driegangenmenu. Op de laatste avond van uw vakantie mag u genieten van het feestelijke Captain's Dinner, een waardige afsluiting van uw reis. En naast al deze verwennerij gaat u natuurlijk ook droomvakantiewaardige dingen doen en zien. Het zeilschip brengt u naar prachtige kusten en historische plaatsen. U kunt van boord stappen om de natuur te verkennen, de steden te bekijken of te genieten van de cultuur aan land. Ook kunt u kajakken, suppen, snorkelen, wakeboarden en waterskiën – genoeg vermaak aan en van boord.

Naar eigen wens

Om de vakantie helemaal compleet te maken, is uw reis precies zoals u hem wilt te boeken. Sailing Classics biedt bijvoorbeeld themareizen waarbij u de bestemming zelf uitzoekt. Wilt u meer actief zeilen? Dan is het ook mogelijk om een Atlantische crossing te boeken, een regatta of een lange afstandszeiltocht. Wilt u meer privacy en helemaal zelf bepalen wat er gebeurt? Dan kunt u de klassieke jachten ook charteren. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw eigen wens: meer of juist minder zeilen, vaker aan wal, zwemmen of juist niet? Met een full charter van Sailing Classics is niets te gek.

Ook in de winter vermaak

Mocht u uw zomerplannen al op orde hebben, dan kunt u met Sailing Classics ook zeilen in de winter. Tijdens de koude maanden varen CHRONOS en RHEA namelijk in het Caribisch gebied. U kunt dus het hele jaar doorbrengen op het water – in luxe. Zo bent u zomaar een mooie vakantie-ervaring rijker.

De zee roept, de zomer is nabij en een unieke reis wacht aan boord van een van de klassieke luxe zeiljachten van Sailing Classics. Heeft u al geboekt?

Travel
  • Sailing Classics
  • Sailing Classics