Deze stad is verkozen tot mooiste plaats van Noord-Nederland én heeft een uitstekende jachthaven

Noorderland, hét lifestylemagazine van Noord-Nederland, heeft deze stad aan het water verkozen tot mooiste stad van de regio.

Noord-Nederland

De lezers van Noorderland, hét lifestylemagazine van Noord-Nederland, hebben gestemd op de mooiste plaatsen van de provincies Friesland, Drenthe en Groningen. De uitkomst? Het pittoreske Appingedam kwam als winnaar uit de bus. Dit maakt de redactie bekend in de nieuwe Eropuitspecial, die vanaf 16 mei 2023 verkrijgbaar is. Liefhebbers van het noorden stemden op de mooiste plaats van Drenthe, Groningen of Friesland.

Appingedam

Lezers stemden massaal op Appingedam als mooiste plaats van Noord-Nederland. Onder andere de monumentale panden, hangende keukens en gemoedelijke sfeer van het eeuwenoude stadje werden genoemd als onderbouwing. Nautique-lezers zullen daar nog een punt aan toe kunnen voegen: de fijne jacht- en passantenhaven. Heeft u nu zin gekregen om het gezellige Groningste stadje te ontdekken? In de nieuwste editie van Noorderland leest u alles over Appingedam en deelt de redactie tips voor leuke adressen en uitjes in de mooiste plaats van Noord-Nederland. Enkele andere plaatsen in het noorden, zoals Veenhuizen en Hindeloopen, krijgen in het magazine ook een speciale vermelding.

Zomervakantie

Met de zomervakantie voor de deur – ja echt, zo lang duurt het niet meer – is het tijd om te oriënteren naar dagtochtjes of weekendjes weg. Ja, een weekje of twee naar de Mediterranée is natuurlijk ideaal, maar ook in Nederland valt nog genoeg te ontdekken. Noorderland is overigens niet het eerste magazine dat Appingedam tot mooiste stad verkiest; Condé Nast Traveler verkoos Appingedam tot een van de meest ondergewaardeerde steden in Europa. Doe er uw voordeel mee!

Nieuws
  • Noorderland.nl
  • Holland-PhotoStockNL/Adobe Stock