Eerste beelden Princess S80 vrijgegeven

De Britse scheepswerf Princess yachts heeft de eerste beelden van de nieuwe Princess S80 vrijgegeven.

Princess S80

De nieuwe Princess S80 moet het nieuwste vlaggenschip van de Britse scheepswerf worden.

Vlaggenschip

De spectaculaire Princess S80 is het nieuwste vlaggenschip in de sportieve S-klasse. Het schip heeft een lengte van ruim 25 meter en valt direct op door haar stijlvolle en krachtige uitstraling. De sportcruiser is ontworpen door de Princess Design Studio in samenwerking met scheepsarchitecten Olesinski en Pininfarina. Het schip heeft een organische vorm en elegante belijningen en biedt alles wat liefhebbers van een sportieve en luxueuze levensstijl zich wensen.

Inrichting

Het hoofddek van de S80 is zeer ruim en comfortabel opgezet. Achterop het schip zijn twee grote zonnebedden voor 4 tot 6 personen te vinden. De lounge ruimte is flexibel in te delen en sluit aan op een mooi beschutte buitenruimte met een fraaie buiten-eethoek voor 6 tot 8 personen. Het interieur van de S80 is voorzien van grote glasoppervlakken die het heerlijke buitengevoel blijven geven. Hier vindt u een mooie en functionele keuken met dinette en een groots opgezette woonkamer waar u met uw gasten heerlijk kunt relaxen. In het voorste deel van het interieur vindt u een goed doordachte werkplek voor de schipper en een bijrijders-zit om gasten mee te kunnen laten navigeren. Het geheel wordt gecomplementeerd door een gigantisch schuifdak om het buiten-gevoel ook in deze ruimte goed vast te kunnen houden. Benedendeks zijn 4 riante slaapkamers te vinden met elk een eigen en-suite badkamer, waarin 8 gasten comfortabel kunnen verblijven.

Aandrijving

Het schip wordt aangedreven door twee krachtige MAN V12 motoren van elk 1.900 pk, waarmee een topsnelheid van wel 32-34 knopen behaald kan worden. Optioneel kan ook worden gekozen voor de zwaardere twin MAN V12-2000 motoren, waarmee snelheden van wel 33-35 knopen kunnen worden bereikt. De S80 heeft een standaard brandstofcapaciteit van 7.000 liter, waardoor het schip een riant bereik heeft en zeer geliefd zal zijn onder liefhebbers van luxe jachten.

Motorjachten
  • Princess Yachts