Win een 8-daagse cruise

Om te vieren dat haar nieuwste schip in december dit jaar in de vaart komt, heeft Holland America Line een prijsvraag uitgeschreven.

Cruise

Deelnemers maken kans op een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen aan boord van het nieuwe schip de Nieuw Statendam. De prijsvraag loopt tot 15 juni 2018 en de winnaar wordt op 30 juni 2018 bekend gemaakt.

Nieuw schip

“We kijken ontzettend uit naar de komst van de Nieuw Statendam en we willen ons enthousiasme delen door iemand de kans te geven te gaan cruisen op ons prachtige nieuwe schip,“ aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Nieuw Statendam wordt een geweldige toevoeging aan onze vloot en deze prijsvraag is een gebaar van ons om iets speciaals te doen voor onze trouwe gasten en fans.”

De prijswinnaar ontvangt een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen in het Caribisch gebied of Europa in een balkonhut aan boord van de Nieuw Statendam. Het nieuwe schip gaat tot april vanuit Fort Lauderdale de goudgele stranden en zonovergoten hemel van het Caribisch gebied ontdekken. Daaropvolgend steekt de Nieuw Statendam de Atlantische Oceaan over en brengt de zomer door in Noord Europa en de Middellandse Zee. Het schip keert terug naar het Caribische gebied in oktober 2019.

De Nieuw Statendam prijsvraag is beschikbaar voor alle inwoners van Nederland met een minimumleeftijd van 18 jaar. Ga naar halnieuwstatendamsweeps.com, vul het formulier in en maak kans op de cruise.