Yachts

Feadship Amara
Yachts
Feadship bouwt helikopterdek in tijdens refit

Feadship De Vries in Makkum ontvangt binnekort het jacht Amara voor een refit. Onderdeel daarvan is het inbouwen van een helikopterdek.

Admirals tender
Yachts
Verkoop tweedehands boten stijgt

De markt voor gebruikte boten ervaart momenteel snelle verkopen.

jachthaven
Yachts
Identificatie en registratie van boten moet diefstal tegengaan

HISWA Vereniging roept het Rijk op om vaart te maken met de invoering van een landelijk identificatie- en registratiesysteem voor pleziervaartuigen.

Bluenose Canada
Yachts
De Bluenose: Canada's trots

Nationale trots luidde in de 20ste eeuw het begin in van bijna twintig jaar waarin Amerikaanse en Canadese schoeners streden om de International Fishermen’s Trophy. De Canadese Bluenose uit 1921 is het indrukwekkende nalatenschap van deze races.

Jubilee
Yachts
Superjacht Jubilee

Het 110m vlaggenschip van Oceanco, superyacht Jubilee.

Heesen Yachts, Home
Yachts
Home sweet Home

Heesen Yachts richt zich op duurzaamheid en heeft met trots haar eerste 50 meter hybride superjacht "Home" gepresenteerd.

Acadia
Yachts
Acadia van Claasen Shipyard

De 27,50 meter lange Acadia van Claasen Shipyard is afgeleverd bij de eigenaar. Acadia is het derde jacht in de Truly Classic 90s serie.

Moonstone
Yachts
Oceanco’s unieke superjacht Moonstone

Op de Dubai International Boat Show van afgelopen week onthulde superjachtbouwer Oceanco een innovatief 90 meter lang superjachtconcept. Project Moonstone is ontworpen door Van Geest Design.

Formosa
Yachts
Aan boord van 60m superjacht Formosa

Het door Benetti Yachts gebouwde 60 meter lange superjacht Formosa werd vorig jaar afgeleverd bij zijn eigenaar en maakte datzelfde jaar zijn eerste internationale debuut bij de Monaco Yacht Show.