Wereldprimeur in Düsseldorf: de gloednieuwe wallypower50

Deze nieuwe powerboat van de hand van de Italiaanse werf was live te aanschouwen in Duitsland

wallypower

Düsseldorf is dé plek voor primeurs en zoals we in december 2023 al aankondigden, kwam ook Wally met een primeur naar Duitsland: de wallypower50. Door Wally werd het jacht beschreven als de 'missing link' tussen de bestaande wallytenders en wallypowers. De teams van Wally en Ferretti hebben de hoofden bij elkaar gestoken en het resultaat is een flexibel en aanpasbaar jacht dat overal voor kan dienen: van chaseboat tot tender tot dagcruiser en zélfs tot luxe weekender. Stefano de Vivo, Managing Director van Wally, vertelt: "De wallypower50 is een buitengewone mix van design, techniek en constructie, waarin elementen van Wally-modellen naadloos zijn verwerkt in een subliem ontwerp. Het is een echt geniaal ontwerp dat het beste van beide bootstijlen belichaamt, gebaseerd op de voorkeuren van de klant. Ze is onmiskenbaar een Wally in elk opzicht."

Open en ruimtelijk

De 'missing link' tussen de wallytender en de wallypower: ze combineert het open ontwerp van de wallytenders met de grote ruimtes van de wallypower58. En ze is – natuurlijk – geheel naar eigen wens in te richten. Ze lijkt in veel opzichten op haar oudere familieleden maar onderscheid zich ook: zo heeft ze twee ligbedden achter in plaats van één, een royale loopbrug én neerklapbare achterschotten om de ruimte op het achterdek te vergroten met zes vierkante meter. In de kuipsalon vindt men een eettafel met bankjes, zitbanken en voorwaarts gerichte bankjes met stuurstoelen. Er is hier plaats voor acht gasten. Wanneer we ons verplaatsen naar het voordek vinden we verstelbare hoofdsteunen om optimaal te genieten van een zonnige dag op het water.

De wallywhy100 naast de wallypower50

Heerlijke upgrade

Voor de snelheidsduivels onder ons is er de wallypower50X, een optie met 400pk die een snelheid van 48 knopen kan bereiken. Een behoorlijke upgrade tegenover de wallypower50 met een topsnelheid van 30 knopen. Wilt u nóg meer? Dan is er ook nog de optie met 500pk die een topsnelheid van 50 knopen kan halen.

Een plaatje in de Messehallen in Düsseldorf maar vast en zeker nog mooier op het water. We kunnen niet wachten!

Motorjachten
  • Wally
  • Wally