Weer een stap dichterbij: Heesen's Project Venus komt eraan

De bouw verloopt volgens schema en dat betekent dat Project Venus met het samenvoegen van romp en bovenbouw een klein beetje dichter bij haar oplevering komt.

venus

Op 19 oktober was het feest in Oss: de bovenbouw en de romp van YN 20655, oftwel Project Venus, zijn samengevoegd. En dat betekent dat het 55 meter lange jacht weer een stapje dichterbij oplevering komt. Het jacht is onderdeel van de 55 Steel-series en is nog steeds te koop. De verwachting is dat ze in het tweede kwartaal van 2025 te koop zal zijn.

Altijd uniek

Bij Heesen is geen jacht gelijk en dat geldt dus ook voor het gloednieuwe project Venus. Luca Dini Design and Architecture heeft een one of a kind ontwerp voor Venus neergepend dat door Silvia Margutti, hoofdontwerper van het project, bestempeld wordt als sterk en gedurfd. Ze vertelt in een persbericht: "Het interieur van Venus heeft een sterke gedurfde identiteit die tot het uiterste kan worden gedreven en toch gastvrij en comfortabel blijft. Het ontwerp is zo ontworpen dat de vakmensen van Heesen Interior hun uitmuntendheid kunnen uiten in de afwerkingen, reflecties en texturen, het ontwerp gedijt op contrasten en biedt een unieke harmonie. Dit aspect speelt een essentiële rol om van Venus een uniek project te maken. Heesen is een van de weinige scheepswerven ter wereld met een eigen meubelmakerij in huis en we maken graag optimaal gebruik van de mogelijkheid om met deze fijne vakmensen samen te werken!"

55 meter luxe

Venus beschikt over zes hutten voor twaalf gasten. De eigenaarshut bevindt zich op het hoofddek, is 82 vierkante meter groot en beschikt over een eigen privé veranda. Aan boord is 252 vierkante meter buitenruimte te vinden, perfect voor entertainment, ontspanning en natuurlijk eten. Een bubbelbad kan niet ontbreken en bevindt zich naast de bar en lounge. Elke centimeter van het jacht is ontworpen met een doel. Omega Architects, Heesen's eigen vakmensen en Luca Dini Design and Architecture hebben samen een perfect familiejacht gecreëerd: groot genoeg voor luxe maar klein genoeg om in smalle baaien en havens aan te leggen.

Nieuws
  • Heesen Yachts